Encara que són només rumors, 'Sálvame' va començar a perdre audiència des que va imperar el totalitarisme en plató. Rocío Carrasco va concedir una sèrie documental a Telecinco on va arremetre durament contra Antonio David Flores. L'endemà de l'emissió del primer capítol, La fàbrica de la tele va prendre la decisió d'acomiadar l'exguàrdia civil, un pas que ja figurava al contracte que va firmar la filla de Rocío Jurado.

Des d'aquell moment, a mesura que avançava la sèrie i es descobrien nous secrets, els col·laboradors de 'Sálvame' es van posicionar al costat de la filla de la més gran sent Antonio David Flores el blanc de totes les crítiques. Ja no li queda cap suport en el programa, ni tan sols Kiko Matamoros, el seu gran defensor. Després de confirmar-se el festeig del malagueny amb Marta Riesco, el xicot de Marta López Álamo va trencar relacions amb Flores.

Antonio David Flores

Antonio David Flores / MEDIASET

Kiko Matamoros trenca la seva relació d'amistat amb Antonio David Flores

Kiko Matamoros es va posar a gairebé tota l'audiència en contra, fins i tot va arribar a barallar-se amb alguns dels seus companys per aquest tema. I encara que s'ha fet públic també amb els directius de La fàbrica de la tele. I és que hi ha una llei no escrita. Tots han de remar a favor de Rocío Carrasco.

El col·laborador ha explicat que es va assabentar fa mesos del festeig d'Antonio David Flores amb Marta Riesco. La reportera de 'El programa de Ana Rosa' ho va explicar pels passadissos de Telecinco. Tanmateix, mai no va parlar d'aquest tema amb l'exguàrdia civil perquè la seva relació ja no era tan fluida. Carmen Borrego va creure que aquest distanciament era perquè Kiko Matamoros per fi havia vist la sèrie documental. Però el col·laborador ho va negar. Tot ha estat arran de la separació amb Olga Moreno. "Igual vol no sentir-se pressionat d'haver de explicar-me coses o de mentir-me", va explicar.

kiko perdonavides 2

Kiko Matamoros / MEDIASET

Això explica perquè aquestes últimes setmanes no l'ha defensat. És més va arribar a dir que "ha actuat malament, ha equivocat els temps". A això va afegir: "Mai no sabrem si, per intentar evitar el mal a la seva família, ha estat la covardia de no fer-ho públic".

"Fa mesos ja em va dir que Antonio dormia a casa seva i que ben aviat s'anava a fer pública la seva relació. Potser m'ho va explicar perquè entenia que jo era amic d'ell, però hauria d'haver estat ell el que me l'expliqués", revela dolgut.

Kiko Matamoros va donar a entendre que Antonio David Flores va mentir a Olga Moreno i a la resta. Realment la seva relació amb Marta Riesco va començar quan encara no s'havia separat de la seva dona.