Nuria Roca segueix els passos del seu marit i està a punt de convertir-se en la polèmica Nuria Roca. La valenciana ha ressorgit de les seves cendres i ara mateix és la presentadora i actriu del moment. Col·labora en 'El Hormiguero, presenta 'La Roca' i és la protagonista de l'obra de teatre 'La gran depressió' juntament amb Antonia San Juan, i a més participarà en l'última temporada de 'Madres'. Juntament amb seu marit han format una de les parelles més mediàtiques. Ja fa uns anys unes declaracions de la valenciana van donar a entendre que ella i el seu marit s'ajeien amb altres persones, una cosa que van desmentir.

Aquesta setmana ha concedit una entrevista exclusiva a El Español a la secció 'Sense embuts', on ha tornat a posar èmfasi en les seves creences sobre les noves relacions. Fins i tot ha parlat de la seva pròpia. Nuria Roca i Juan del Val porten més de dues dècades enamorats. Es van casar l'any 2000 i van tenir tres fills. El més curiós és com es van conèixer. L'escriptor portava temps darrere d'ella perquè li concedís una entrevista. Juan del Val va arribar a proposar-se-la en un plató, fins i tot de camí a l'aeroport al taxi. Roca finalment va acceptar i va perdre dos avions.

Nuria Roca : ATRESMEDIA

Nuria Roca / ATRESMEDIA

L'opinió de Nuria Roca perquè una parella funcioni

Juan del Val i Nuria Roca van reconèixer ser una parella oberta. "Jo li dono la culpa als mitjans de comunicació, perquè van descontextualitzar tot i clar, això genera un munt de clics. No és real ni és veraç: jo el que vaig dir en el seu moment és que la parella ha de revisar-se, revisar els seus fonaments i d'anar adaptant-se a l'evolució", aclareix la presentadora en una entrevista per a El Español.

Nuria Roca en 'Mask Singer'

Nuria Roca / ATRESMEDIA

I, afegeix: "Una parella s'ha de fer preguntes, qüestionar-se i a partir d'allà veure a quin escenari es maneja i quin és la millor opció per continuar estant junts, perquè som vius i desitgem, desitgem la nostra parella i altres persones. I tu vols agradar a altres persones que no són la teva parella. Jo no he parlat del que faig amb la meva parella en concret ni deixo de fer, això és una fal·làcia més. El que mantinc és que si les relacions estan tancades és que estan mortes, cal estar obert i obert a la reflexió".

Sobre la gent a Espanya prefereix "enganyar-se en parella", Roca ha estat clara: "Sí, totalment, la gent prefereix enganyar-se a reflexionar. Això passa perquè els fa por, els fa por parlar en veu alta del tema, els fa por pensar que a la seva parella li pot passar i tremolen. Quan es diuen coses diferents, espanta. Quan les coses no entren dins del convencional i l'establert, s'espanta la gent".