En els propers mesos serem testimonis d'un dels esdeveniments de l'any. Estem parlant del casament de Tamara Falcó amb Íñigo Onieva. Serà un dels enllaços més mediàtics de 2023. Si és que Íñigo sap estar-se quiet fins aleshores.

A finals de l'any passat programes del cor i revistes de paper cuixé es van copar de titulars relacionats amb les imatges en les quals es veia Íñigo Onieva besant-se amb una altra dona. Allò va derivar en la ruptura entre Tamara i Onieva. "M'és igual si va ser un nanosegon en el metavers", va apuntar la Marquesa de Griñón sobre el petó en les seves primeres declaracions després de la ruptura.

Casament a la vista

Tanmateix, un nanosegon en el metavers és el que va durar el posicionament de Tamara. Poc després la jove es va reconciliar amb Íñigo, reprenent la relació on la van deixar i amb el casament previst per a la primavera d'aquest 2023.

Una reconciliació que alguns van apel·lar al pur interès. Tal com va excpliar Nuria Marín en el programa 'Zona Franca' de TV3, la reconciliació tindria diversos motius al marge del suposat amor. D'una banda, perquè sense Mario Vargas Llosa, la segona part del seu documental a Netflix perdia força i necessita arguments i cares conegudes per fer-lo interessant. Per un altre, perquè celebrar el casament també reforçava la trama de l'esmentat documental.

Joanna Preysler apunta a ser una de les convidades al casament de Tamara i Íñigo Onieva

Sigui com sigui, el que està clar és que, en cas de celebrar-se, l'enllaç tindrà convidats il·lustres. Tenint en compte les declaracions de Nuria Marín, és de suposar que Tamara intentarà portar les persones més influents del seu entorn. I entre aquestes persones bé podria estar Joanna Preysler Francisco. Qui és Joanna? T'ho expliquem a continuació.

Joanna Preysler és la neboda d'Isabel Preysler. Filla de Ricky Preysler (germà d'Isabel) i Arlene Dorfii, Joanna sempre va voler quedar-se al marge dels focus. No obstant això, en l'actualitat és tota una celebrity.

No acumula gaires seguidors a Instagram, on suma gairebé 15.000 seguidors. Però la seva popularitat és inqüestionable. Sobretot a les Filipines, on és una de les persones més conegudes. Tant com ho és Tamara Falcó a Espanya. Així mateix Joanna, la més gran dels nebots d'Isabel Preysler, manté contacte sovint amb la seva tia, amb la qual cosa tot apunta que també estarà en el casament de Tamara.

Una Joanna l'aspecte físic de la qual recorda en gran manera a Isabel Preysler. Molts la consideren com un clon de la seva tia. Tant per ser fan de les operacions estètiques com Isabel, com per l'aspecte que llueix. "És Isabel, però més jove", opinen.