Fa 28 anys, l'actor Johnny Depp va començar una relació amorosa amb una de les supermodels més famoses de la dècada dels 90, Kate Moss. Després de la seva ruptura amb la també actriu Winona Ryder, l'actor de 'Piratas del Caribe' va conèixer la top-model anglesa al Cafè Tabac de la ciutat de Nova York quan el periodista de Vanity Fair, George Wayne, els va presentar. Poc temps després, van iniciar un dels romanços més irreverents de la indústria, on l'excés de drogues i alcohol eren els protagonistes de les seves esbojarrades reunions socials.

Després de 4 anys de relació, la parella decideix acabar el seu romanç, mantenint un respecte mutu i una gran admiració entre ells. Ara bé, encara que han passat gairebé 30 anys des de la seva història d'amor, el nom de Kate Moss torna a estar relacionat amb el de Johnny Depp, després que ella decidís testificar a favor de l'actor en el judici per difamació en contra d'Amber Heard, exesposa de Depp, aquest 25 de maig.

Kate Moss i Johnny Depp
Kate Moss i Johnny Depp

No és secret per a ningú que tant Johnny Depp com Kate Moss han confessat públicament la seva addicció a les drogues; i la relació entre ells no estava exempta d'aquests excessos. Tanmateix, malgrat l'alcohol, les substàncies il·lícites i les constants festes, ells també prenien el temps de demostrar públicament el seu amor amb constants petons, abraçades i mirades còmplices. A més, Moss va confessar que Depp sempre aconseguia sorprendre-la amb bonics detalls, festes privades i costosíssims regals. Fa diversos anys, la va modelar va explicar en el show "The Big Breakfast" que una nit Johnny Depp la va convidar a sopar al Russian Tea Room i al mig del sopar ell li diu que li ajudi a buscar alguna cosa a la part posterior dels seus pantalons, ja que hi havia una cosa que li molestava, ella ho va fer i es va sorprendre... "Em vaig trobar un collaret de diamants de Tiffany!", va exclamar la model.

Ambdós gaudien consumir drogues junts per després experimentar amb els seus efectes en la intimitat que li oferien els hotels més luxosos del món. En una oportunitat es va arribar a rumorar que la parella va tenir intimitat a totes les habitacions de l'hotel Chateau Marmont a Los Angeles, en el Portobello de Londres en van omplir una banyés amb el més exquisit xampany i en el Mark Hotel de Nova York van treure emmanillat l'actor després d'haver destrossat la suite principal. Després de 4 anys, moltes festes, polèmiques i excessos, la parella decideix acabar amb la seva relació de forma amistosa.

Gairebé tres dècades després, Kate Moss intervé per evitar que s'especuli sobre el tracte que li va donar Depp a ella quan eren parella. Aquesta declaració no estava prevista dins dels arguments de la defensa de Depp. Tanmateix, a començaments de maig, Amber Heard va utilitzar un rumor d'agressió per part de Johnny Depp cap a Kate Moss, on suposadament la va empènyer d'unes escales en un hotel a Jamaica, on eren vacacionando. Kate Moss testifica sota jurament que ella va relliscar per les escales i que Johnny va actuar ràpidament en portar-la a la seva habitació i buscar atenció mèdica, descartant així les afirmacions d'Amber Heard.