Des de fa diverses dècades, la creació de figures de cera de museu Madame Tussauds s'ha convertit en un element de reconeixement internacional, ja que aquest museu és molt exclusiu amb les personalitats que elegeixen per ser immortalitzades en una icònica figura de cera del museu més famós d'aquestes característiques.

Malgrat que el museu compta amb excel·lents artistes, hi ha hagut ocasions on les seves figures no corresponen del tot amb l'artista a qui volen fer referència. Aquest és el cas de la figura de cera de Rihanna que es troba al museu Madame Tussauds de Berlín. Aquesta controvertida figura s'ha convertit en l'epicentre de burles i mofes per part dels internautes, ja que és molt lluny d'assemblar-se a la Bad Girl.

Figura de Rihanna/ Agencia

Figura de Rihanna/ Agencia

A causa de les pròximes festivitats nadalenques, el museu va optar per agregar algunes actualitzacions a la figura existent de Rihanna al museu de Berlín. Li van canviar el seu clàssic cabell vermell d'estil pixie i li van modificar l'abillament, col·locant-li una mona lencero conforme amb la temporada nadalenca, pel fet que té tota la pinta de ser la versió "suggeridora" de la vestimenta de Pare Noel.

El cabell d'aquesta figura és un complet desastre, molt allunyat del look de Rihanna en l'actualitat, ja que li van col·locar una pel·lícula d'aspecte bastant sintètic amb un serrell molt poc afavoridor, que estava sent adornat per una cinta per al pèl de color blanc.

Rihanna

Rihanna/ Agencia

La reacció a les xarxes socials no es va fer esperar, ja que molts fans de l'artista no van dubtar a comentar sobre l'atzagaiada en la realització d'aquesta figura: "No és possible que sigui ella", "Val, ara, aquesta no és Rihanna. És ridícul, qui està fent aquestes figures de cera?, "Sense comentaris. Aquesta no és Rihanna, aquesta és Ramona", van ser alguns dels comentaris que van publicar els seus fans amb relació a la figura de cera del museu.

Altres seguidors van ser més enllà, ja que van arribar a comparar la figura amb "una versió morena de Lily Allen" i amb la Youtubera nord-americana Biannca Prince. Alguns fans amb més "imaginació" van comparar la figura de Rihanna amb la pintura Ecce Homo de Borja després de la seva "restauració", convertint-se immediatament en un mem.

Malgrat que la intèrpret de "Love on the Brain" no pugui presumir de tenir la figura de cera més bonica del món, sí que pot estar orgullosa de tots els èxits i assoliments que ha aconseguit aquest any. La barbadiana va ser declarada heroïna nacional pel govern de Barbados i se li va atorgar el títol de "justa excel·lent", un dels honors més importants en la vida de la celebritat, qui no va poder contenir la seva emoció en escoltar les paraules de la primera ministra, Mia Mottley. Aquesta distinció va venir acompanyada de la seva aparició a la llista Forbes de les dones més poderoses del món. Rihanna es va convertir en la cantant més poderosa en ocupar la posició número 68 de la llista que engloba polítiques, empresàries, celebritats, científiques i magnats.