Tots els anys, la revista Forbes crea la seva famosa llesta de multimilionaris i persones més influents a nivell mundial. Fa tan sols uns dies, la famosa revista va publicar el llistat de les dones més poderoses del món que inclouen: empresàries, celebritats i fins i tot membres de la reialesa.

Malgrat que Rihanna està considerada l'artista femenina més rica del món, el lloc número u d'aquest prestigiós rànquing se l'emporta una altra persona no tan coneguda, però amb una fortuna realment impressionant.

Mackenzie Scott i Jeff Bezos/ Agència

Mackenzie Scott i Jeff Bezos/ Agència

Es tracta de MacKenzie Scott, exesposa de l'empresari multimilionari Jeff Bezos, CEO d'Amazon. La fortuna de Scott s'acosta als 60.000 milions de dòlars. Scott és la tercera dona més adinerada del món, per darrere de Françoise Bettencourt Meyers, hereva de L'Oreal, que posseeix una fortuna de 73.000 milions de dòlars i d'Alice Walton, hereva de Walmart, qui té una fortuna de 61.800 milions de dòlars. Forbes ha posicionat a l'ex de Bezos com la més poderosa i influent del món, gràcies al compromís de donar la meitat de la seva fortuna al llarg de la seva vida. En menys de dos anys, ha donat més de 8.000 milions de dòlars a fundacions i organitzacions sense finalitats de lucre, complint així la premissa de Forbes d'anomenar la persona més poderosa a la que hagi aportat més a la societat.

La segona posició l'ocupa la vicepresidenta dels Estats Units, Kamala Harris, i al lloc número tres és la president del Banc Central Europeu, Christine Lagarde. Dins dels 10 primers llocs es troba l'espanyola Ana Patricia Botín, presidenta del Banc Santander, ocupant la setena posició del llistat.

Kamala Harris

Kamala Harris/ Agencia

La primera celebritat en aparèixer en la llista és la famosa presentadora nord-americana Oprah Winfrey, ocupant la vint-i-tresena posició. La presentadora té una fortuna de 2.000 milions de dòlars, producte del seu reeixit treball a televisió.

En la posició número 68 es troba Rihanna, la cantant més rica del món. La barbadiana va ingressar en el selectiu grup de mil milionaris gràcies a la fortuna obtinguda amb la seva línia de maquillatge Fenty Beauty i la seva marca de llenceria Savage X Fenty. La fortuna obtinguda per Riri, pels ingressos de les seves dues marques personals, l'han posicionat per sobre de la reina Isabel II, que ocupa el lloc número 70 a la llista.

Molt a prop de Rihanna, al lloc número 74, es troba l'actriu Reese Witherspoon, famosa per la seva interpretació d'Elle Woods a "Una rubia muy legal". L'actriu ha aconseguit una fortuna de 900 milions de dòlars en vendre la seva empresa anomenada: Hello Sunshine, una productora amb contingut enfocat a les dones.

beyonce cueta instagram

Beyoncé/ Instagram

Al lloc 76 es posiciona la Queen B, Beyoncé, que ha aconseguit recaptar 250 milions de dòlars tan sols amb la seva gira de concerts "On the Run II" i a la posició número 78 es troba la cantant Taylor Swift, ja que va aconseguir posicionar al lloc número 1 el remake dels seus àlbums anteriors.