Qualsevol persona que tingui una noció, encara que sigui limitada, de la història del rock sap que The Rolling Stones ha jugat un paper fonamental en la indústria musical. Dins d'aquesta banda britànica, Mick Jagger és el rostre més popular. Keith Richards el segueix, sent un guitarrista de primer nivell amb un poder indiscutible per a l'espectacle. El cert és que entre grans es reconeixen, de manera que el cantant va estar a punt de fer un disc amb un futbolista històric. En cas d'haver-se concretat, podria haver estat una cosa memorable.

Quan Mick Jagger i The Rolling Stones es presenten, els estadis s'omplen completament i el públic se'n va dels esdeveniments complagut. Però això no sempre és així, ja que quan l'artista ingressa als estadis sense micròfon, instruments musicals i s'asseu com qualsevol altre espectador, hi ha problemes. És un reconegut fanàtic del futbol, que segueix molt de a prop aquest esport i a l'equip que més recolza és a l'Arsenal. Tanmateix, es creu que hi ha una maledicció que l'envolta. Ha succeït que, quan dona suport a un equip en un partit, perd. De la mateixa manera, el seu acostament amb el futbol li ha deixat molt bones amistats. Potser una de les més notables és la que va tenir amb la llegenda del futbol Pelé. Algú amb qui, d'acord amb els mitjans, va estar a prop de gravar un disc. T'expliquem què va passar en realitat.

El disc que Pelé va planejar gravar amb Mick Jagger

Quan Pelé jugava en el Cosmos dels Estats Units, en la dècada dels 70, es va trobar amb Jagger. La ciutat de Nova York va ser l'escenari en el qual van coincidir, precisament en el Giants Stadium durant un partit. Aquesta va ser una època diferent per al guanyador de copes del món, ja que es va començar a fer amb les màximes estrelles de la indústria. "Vaig conèixer tants músics, actors i celebritats, que era impossible recordar tots", relatava al llibre Pelé l'Autobiografia. Més enllà del frontman dels Stones, era molt proper a Frank Sinatra, Michael Jackson, Rod Stewart i Woody Allen.

Peli / Foto: Europa Press
Peli/ Foto: Europa Press

El que pocs saben és que l'astre brasiler també era escriptor, actor ocasional i cantant. El 2009 va revelar que volia fer un disc amb Mick Jagger, Elton John, Bono i Paul Simon. Els qui no només eren les estrelles musicals més grans de tots els temps, sinó també els seus amics. Això, per descomptat, era un objectiu ambiciós. No obstant això, en aquell moment ja comptava amb certa reputació com a compositor i intèrpret.

Tiempo després d'haver començat a fer historia en el Santos, va estrenar dues cançons de la seva autoria. Ho va fer al costat d'Elis Regina el 1969, van ser titulats Tabelinha i Vexamão. I, el 2006, va estrenar el seu disc Ginga. A l'esmentada obra s'inclouen 13 cançons, entre les quals es van annexar les que va gravar anteriorment amb Regina. Un dels seus somnis era fer 10 àlbums, perquè el 10 era el seu "número màgic". La passió d'aquest futbolista històric per la música no rivalitzava amb el seu do per jugar futbol, però va poder arribar a treballar amb Mick Jagger i altres de grans.