S'han quedat els creadors de sèries mancats d'idees? No, però després de diverses dècades, envaeix la nostàlgia per veure que va succeir amb els personatges d'algunes de les ficcions més aclamades. Per això, tant a Espanya com en altres països es reprenen ficcions antigues, ja sigui en forma de pel·lícula, una temporada més o com una altra sèrie. Exemples a Espanya tenim alguns. 'Los hombres de Paco', Física o Química, 'Los Protegidos' o 'Upa Next'. A Llatinoamèrica un clar exemple és 'Pasión de Gavilanes'. Aquesta ficció va ser molt aclamada a mig món, quan encara no existia Netflix. De fet, al nostre país es va emetre a Antena 3. I a Atresmedia és a la que se li ha ofert una segona part d'aquesta ficció. Tanmateix, la setmana passada declinaven l'adquisició dels drets pel seu alt cost.

Pasión de Gavilanes 2022 / XARXES

Equip Pasión de Gavilanes / XARXES

Tal com ha pogut conèixer en exclusiva 'El Televisero', finalment és Mediaset España qui compra els drets de la ficció per a la seva emissió. Aquestes negociacions van començar fa unes setmanes. El grup de comunicació tenia especial interès en ella i més després de veure que Antena 3 no volia fer-se càrrec.

Telecinco podria treure-li el lideratge a Antena 3

Sens dubte, si Antena 3 hagués comprat finalment la ficció, Telecinco podria haver tingut un rival més fort a batre. Clarament podria haver estat la substituta de 'Boom', el format més baix en audiències en la tarda. Es desconeix si finalment Telecinco emetrà aquesta basa al seu canal principal traient-li audiència a 'Amar es para siempre' i 'Tierra amarga'. Això retallaria una hora més de 'Sálvame'. Arriba el final del programa? O un merescut descans? Seria una pena que Mediaset deixara aquesta novel·la, atès el seu alt cost, per als seus canals temàtics que no superen el 4% de quota de pantalla.

Aquestes setmanes ja s'ha estat treballant en la promoció de la ficció al nostre país. Es desconeix quan serà el seu llançament, però s'espera que sigui ben aviat. Telemundo estrenarà la ficció el proper 14 de febrer. Amb aquells primers minuts ja ens envaeix la nostàlgia ja que veiem els antics protagonistes, però també coneixem al nou elenc de la sèrie.