Deu anys després de la seva separació, Nuria Fergó està refent la seva vida sentimental. L'excompanya de David Bustamante, David Bisbal o Chenoa en la primera edició d''Operación Triunfo' s'ha convertit en notícia en protagonitzar un dels romanços de l'estiu.

Nuria Fergó es va casar amb José Manuel Maíz Chacón, un empresari balear, el 2010. El casament va ser a la capella de Santa Ana, ubicada al Palau Reial de l'Almudaina a Palma de Mallorca. Una relació de la qual, dos anys després, va néixer una preciosa nena, Martina. Però poc després del naixement de la petita, Nuria i José Manuel es van separar. Ells mateixos ho van anunciar.

Nuria Fergó inicia una relació amb l'exmarit d'Irene Villa

Després de la ruptura, Nuria es va instal·lar a Nerja, la seva terra natal. Més tard es va mudar Majadahonda. I ara està refent la seva vida al costat de Juan Pablo Lauro.

Juan Pablo és l'exmarit d'Irene Villa. Porta vivint a Espanya fa 20 anys i fa tres anys que es va divorciar d'IreneJuan Pablo i Irene es van conèixer el 2009 i van contreure matrimoni el 2011. L'enllaç va ser a l'església San Francisco El Grande de Madrid, i de la seva relació van néixer tres fills: Carlos, Pablo i Eric. Haurien estat quatre, però el 2017 van perdre al quart fill a causa d'un embaràs ectòpic que li podria haver costat la vida a la seva mare.

Ara, tres anys després de trencar el seu matrimoni, Juan Pablo ha iniciat una relació amb Nuria Fergó. La cantant en presumeix a les xarxes socials. "Amor amb totes les lletres. Amor que arriba per quedar-se", escrivia en una publicació en el seu compte d'Instagram.

Nuria Fergó i Juan Pablo Lauro
Nuria Fergó i Juan Pablo Lauro / Instagram