A vegades, les xarxes socials poden jugar males passades, i molt més, quan comptes amb milers de seguidors, i, sinó que s'ho diguin a María Patiño. Aquesta setmana, Ana Rosa Quintana donava a conèixer que es retirava temporalment dels mitjans de comunicació després de detectar-li un carcinoma a una mama. La periodista es mostra esperançadora, ja que està localitzat i se l'ha detectat en una etapa molt embrionària.

"Avui, per primera vegada, parlaré de mi. La setmana passada ha estat rara i intensa, me n'he anat dues vegades abans d'acabar el programa, he faltat divendres. Normalment, i excepte vacances, no he faltat a la meva cita amb vosaltres, ni tan sols quan el Covid sotjava per les cantonades i ens confinaven a casa. Estic tan agraïda a tots els que ens heu portat aquí enlaire 17 anys, que crec que he de compartir amb vosaltres el més important i dur que m'ha passat a la vida", començava dient una emocionada Ana Rosa, que una vegada més, ha demostrat l'important que són per a ella els telespectadors.

"Vaig començar aquest programa quan els meus fills en tenien poc més d'un mes i han passat moltes coses, algunes de meravelloses, i també disgustos, perquè això és la vida. Avui he d'acomiadar-me per una temporada, espero que no sigui gaire llarga", anunciava la periodista, confirmant el pitjor dels presagis: "m'han detectat un carcinoma a una mama. Afortunadament, està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató i aquests companys, que també són la meva família", ha continuat, confessant que està "tranquil·la" i que té confiança total en els seus metges.

ANA ROSA QUINTANA CANCER GTRES

Ana Rosa Quintana

Convençuda que "em curaré", encara que admetent que "m'espera un camí complicat", Ana Rosa ha assegurat que si no tingués un "treball| tan exposat i de tant estrès podria continuar compartint tots els matins amb vosaltres, però em permetreu que per una vegada a la vida em dediqui a mi i a la meva família. Faré una vida el mes normal possible i continuaré treballant darrere de les càmeres i a la productora", ha apuntat, segura que "això és un sot, una prova.Ens veiem aviat. Fins després", s'ha acomiadat.

Tot just conèixer la notícia, molts rostres de la cadena li han donat tots els ànims i li han dedicat unes boniques paraules. Tanmateix, alguns han ficat la pota fins al fons, com María Patiño, qui les seves paraules es van malinterpretar, ja que tenien un segon sentit.

La presentadora de 'Socialité' responia a un tuit d'Ana Rosa Quintana, on agraïa totes les mostres d'afecte. "Tot el meu agraïment als molts missatges d'ànim. A poc a poc aniré responent, avui és un dia de moltes emocions, això sí, totes en positiu. Estic desbordada però molt esperançada en superar aquesta sotragada, em sento una afortunada amb tant afecte. Gràcies", va escriure Ana Rosa Quintana a les seves xarxes socials.

"Res no és gratuït, reculls el que sembres", li va contestar la gallega. "María, saps el que has escrit, de la forma que el dius és com si Ana Rosa es mereixés tenir aquesta malaltia. De veritat, llegeix abans de twittejar", li van comunicar alguns usuaris.

Publicació d'Instagram de María Patiño (@mariapatino1508)

Un dia després, María Patiño va publicar una fotografia d'Ana Rosa Quintana atapeïda de Photoshop, on semblava moltíssim més jove i acompanyada d'un text que espantava. "Poca gent sap la teva capacitat de cuidar la teva gent. Mai de la vida no oblidaré com em vas cuidar. Sempre diré que per triomfar, cal tenir ànima. Ha arribat l'hora que els altres et cuidem . Som molts els que vam néixer sota les teves ales. Ben aviat tornaràs a volar i els teus pollets estaran desitjant tenir-te a prop. Ha arribat l'hora de centrar-te en tu i en els teus. Gràcies", va escriure la periodista. Novament, les xarxes socials se li van tirar a sobre.