En els últims dies, les xarxes socials han estat revolucionades per un esdeveniment lligat a unes celebritats que tots coneixen molt bé. I és que els dies de festa, reunions amb amics, concerts, excursions i més han donat inici. Però, com dèiem, aquest any hi ha una joia que finalment s'ha aconseguit apreciar. Especialment Maluma, que descobreix les vacances reggaetoneres de Rafa Nadal. Creies que un jugador de tennis entrat en edat no podria gaudir d'un bon tema amb el mateix entusiasme d'un adolescent? No et perdis el següent.

Rafa Nadal va haver de prendre unes vacances forçoses per la lesió abdominal que li va impedir de continuar jugant en Wimbledon. Tanmateix, lluny d'afligir-se i quedar-se de braços plegats, va decidir tornar a la seva llar. No només va tornar a descansar, sinó a sortir amb les seves amistats. En el moment just, ja que les emocions estan en el seu punt més alt per al gaudi dels plaers de l'estiu. La seva passió pel mar no va quedar al marge, van transcendir algunes fotografies on apareixia en un luxós iot passejant per Mallorca. No obstant això, el veritablement interessant va succeir en una sortida nocturna que l'ha portat a ajuntar-se amb Maluma.

"Gran nit amb amics! Maluma crack total! Mil gràcies per tot!", va escriure a Instagram el tennista citant una foto amb el cantant. A més d'això, es va filtrar un vídeo de Nadal ballant 'Siente el boom' de Randy i Tito el Bambino. Movia els malucs al més pur estil del reggaeton, amb una emoció pròpia d'un jovenet. Sembla que per una nit va decidir oblidar la lesió abdominal i deixar fluir el ritme fins als seus malucs. Això, segons es veu, va tenir lloc després del concert del colombià. El millor és que es veia feliç i és el que importa.

Quan tornarà Rafa Nadal al circuit?

Per al màxim guanyador de tornejos de Grand Slam, Wimbledon no ha estat per a gens senzill. La retirada es va efectuar en semifinals, a tan sols dos partits. Encara així, no tot és dolent, la bona notícia és que l'espanyol en els propers dies tornarà a practicar cops al ran de terra. En canvi, haurà de tenir una mica més de paciència per fer sacs, ja que ara està fora de les seves possibilitats. Així doncs, estarà allunyat de les pistes per un període estimat d'un mes. S'ha de recuperar per anar a l'US Open.

En anar-se de Wimbledon, l'estrella va fer algunes declaracions que encara avui fan eco. "Com sempre he dit, per a mi el més important és la felicitat, més que qualsevol títol, encara que tots sàpiguen tot l'esforç que he fet per estar aquí", deia amb optimisme. "Però no puc arriscar-me en aquest partit i quedar dos o tres mesos fora de la competició, perquè això seria molt dur per a mi", va afegir respecte a la idea anterior. Perquè, d'alguna o una altra manera, la felicitat també està lligada al treball en el qual aboca tant afany cada dia.

T'ha sorprès veure Rafa Nadal ballar reggaeton i fer-se amb reggaetoners com Maluma? D'ara endavant tot és possible.