Les Spice Girl estan de tornada. Tot sembla indicar que les noies picants tenen molt avançades les negociacions per participar en el pròxim Festival de Glastonbury 2023, que se celebrarà el juny del proper any 2023. Segons el mitjà britànic 'Daily Mail', que ha citat a una font propera als organitzadors, el quintet pop podria fer la seva tan esperada reunió en el Pyramid Stage, ja que es troben en negociacions per encapçalar el famós festival, tanmateix només tenen un problema per resoldre i és Victoria Beckham.

Per a les Spice Girl no seria problema reunir-se de nou i tornar musicalment als anys 90 amb els seus inoblidables temes, tanmateix pel que sembla, l'esposa de David Beckham no sembla estar molt convençuda d'acompanyar el quintet. Si totes les integrants del grup que va triomfar en la dècada dels 90 estan d'acord, serà la primera vegada que les cinc actuïn juntes des de 2012, quan van cantar un pupurri dels seus èxits durant la cerimònia de cloenda dels Jocs Olímpics de Londres. Després hi va haver forts rumors sobre el possible retorn del quintet, format per Emma Bunton, Geri Horner, Mel B, Mel C i Victoria Beckham, per cantar en el Jubileu pels 70 anys de la reina Isabel II, celebrat el juny passat, tanmateix en aquesta oportunitat les intèrprets de 'Wannabe' no es van presentar.

Aquesta experiència pel que sembla va ser poc grata per a la dissenyadora i les seves companyes van lamentar que declinés totes les invitacions posteriors que li han fet per tornar a cantar juntes. "Estic segura que els Jocs Olímpics van resultar molt durs per a ella, i no crec que a ella li importi que ho digui. Ja saps, ha girat full, la seva vida ha canviat i ja no sent aquesta passió d'abans per l'actuació en directe i, de fet, en realitat li aterreix", va dir Mel C, en una entrevista posterior als jocs. "Està molt ocupada i té molt èxit en el que fa. Ha bolcat el seu cor i la seva ànima en el seu negoci i allunyar-se de tot això en aquest moment i no dedicar-li el temps que es mereix resultaria molt complicat. Però també estic segura que si de veritat l'apassionés ser sobre l'escenari, trobaria la manera de fer-ho... Totes ho tenim en compte i ho comprenem perfectament. Ens fa pena que Victoria Beckham no vagi a acompanyar-nos, però li donem suport per complet perquè l'entenem", va agregar en aquella oportunitat la integrant de Spice Girl.

El diari britànic ressenya que les negociacions perquè Victoria Beckham sigui present a al Festival del proper any segueixen avançades, tot i que encara no hi ha "fum blanc". "Les negociacions segueixen en marxa però han arribat a un punt en el qual sembla molt molt probable, sigui amb o sense Victòria. Les Spice Girls no són la típica banda que un esperaria a Glastonbury, però són llegendàries i serà una cosa molt divertida", assenyala el 'Daily Mail', amb la qual cosa les noies picants estan disposades a presentar-se en el famós festival musical d'Anglaterra amb la seva cinquena integrant o sense ella.