A poc a poc Antonio Resines recupera la vida que el Covid va estar a punt d'arrabassar-li. El conegut actor que va donar vida al popular Diego Serrano ha atès els mitjans de comunicació en la presentació de la seva nova sèrie per a Movistar que es va ajornar pel seu estat de salut i s'ha sincerat sobre la malaltia.

L'artista es va encomanar del virus el mes de desembre passat i va romandre més de 30 dies ingressat a l'UCI amb pronòstic crític, debatent-se entre la vida i la mort. Per sort, el càntabre va superar la malaltia i ja es troba a casa juntament amb la seva família, el seu suport més gran. Després de romandre en planta unes setmanes va rebre l'alta i encara acudeix a rehabilitació per recuperar la massa muscular perduda mentre va estar intubat en un llit.

Antonio Resines : ATRESMEDIA

Antonio Resines / ATRESMEDIA

Per recuperar-se tranquil, Antonio Resines, al costat de la seva dona, va decidir anar-se'n unes setmanes a Cantàbria on va trobar la pau que necessitava en aquests moments. No obstant això, en tot moment ha estat en contacte amb els mitjans de comunicació. Recentment ha concedit una entrevista a 'El País'.

"Quan estàs a l'UCI, el temps no existeix. Jo quan em vaig despertar un mes després estava convençut que havia passat 2-3 dies a tot estirar. Imagina't com de malament que estava, com de malament que ho estava passant com per decidir estripar les cartes, el tenia claríssim. Jo volia que acabés allò. Fins que per fi va funcionar el tractament i va canviar radicalment tota la història", detalla l'actor sobre el seu pas per l'hospital. "Vaig entrar un dia abans de Nit de Nadal, i quan vaig veure que estava el 2022 i que havia passat fins als Reis, jo no era conscient d'això, estàs en una altra situació".

Entre deliris i al·lucinacions

Antonio Resines va explicar que un dels fàrmacs que van utilitzar els metges per tractar-lo van ser corticoides que produeixen al·lucinacions i deliris. I precisament ha revelat algun dels seus deliris, com per exemple, pensava que estava sent coaccionat d'una banda de la família reial britànica i, en un altre, que va tenir tractes amb Hitler, Mussolini i Franco per convèncer-los que no iniciessin la 2n Guerra Mundial, sense gaire èxit. Per sort, a diferència d'altres persones, a l'actor no li han quedat seqüeles sobre aquests somnis i al·lucinacions.

Antonio Resines : MOVISTAR

Antonio Resines / MOVISTAR

Les declaracions han deixat gelats a tots i no són les úniques. Va assegurar que en sentia tanta dolor que volia morir-se. "Em volia morir, ja no podia més. De fet, els ho vaig dir als metges: Engegueu-me un tret d'una vegada... Però no us preocupeu, deixo davant de notari que ho he demanat jo perquè no tingueu problemes. Quan vaig ser conscient, em vaig tirar quatre dies demanant perdó a tot el món".

"Volia anar-me d'allà, a llegir el diari amb un amic que es va morir fa vuit anys, Rafa Santillán. Prendre'm un cafè o una canya amb ell i altres també de per aquí, però per a això m'havia de morir. Vaig enviar una carta als meus pares. Però una carta com d'algú que no sap escriure, com de pel·lícula d'ignorants. Els deia que en el trànsit es cuidessin d'Ana i de Ricardo, el meu fill. Em vaig cansar, em vaig cansar de veritat, me n'estava anant... Probablement em trobi als meus pares i als meus amics per allà, em vaig figurar. En aquell moment vaig creure, sí, que potser hi hagués alguna cosa".