Antonio David Flores munta un circ i el persegueixen els nans. Sembla que a l'exguàrdia civil no se li deixarà tranquil. Ell continua creient que el documental de Rocío Carrasco era una cosa pactada des del moment en què va fitxar per Mediaset per participar a 'GH VIP 7'. L'estratègia estava totalment clara. El malagueny no ha deixat de denunciar a través del seu canal de YouTube l'assetjament mediàtic a què està sent sotmès. El pare de Rocío Flores demana als productors i col·laboradors de 'Sálvame' les proves de tot el que se li acusa. De moment, no n'han fet pública cap, i és que segons ell no existeixen. Però això últim sí.

Tal com ha anunciat el periodista Jorge Moreno a 'Ya son las ocho', programa de Sonsoles Ónega, la Direcció Central de Tràfic busca Antonio David Flores per lliurar-li una denúncia per saltar-se la normativa de tràfic. Per aquesta raó, la multa s'ha fet pública al Butlletí Oficial de l'Estat, després de no poder contactar amb ell personalment.

jorge moreno socialite 1

Jorge Moreno/ Instagram

El malagueny haurà d'abonar 300 euros i perdrà dos punts al carnet de conduir per la infracció. En concret, anava a una velocitat major a la permesa. Aquest acte va tenir lloc el mes d'agost passat, a la localitat madrilenya de San Sebastián de los Reyes, on el col·laborador residia en un luxós àtic.

La seva multa ha estat divulgada en el BOE del passat 6 d'octubre, "amb l'objectiu que Antonio David pugui pagar-la, o bé emprendre un recurs", informen des del programa de Telecinco. A dia d'avui, l'expedient obert continua al BOE.

Antonio David Flores, Telecinco

Antonio David Flores/ Telecinco

Tal com informa el periodista, aquesta infracció la va cometre amb un vehicle de la seva propietat. "No sabem si ell conduïa aquest vehicle o si l'ha pagat o recorregut, però a dia d'avui, aquesta multa segueix publicada al Butlletí Oficial", ha afegit Jorge Moreno. "És a dir, que la deu", ha sentenciat la presentadora a continuació. Segons Rosa Benito "per treure-li dos punts, va haver d'haver anat a una velocitat molt alta".

Ara mateix, Antonio David Flores no està per respondre a aquestes preguntes, i és que està bolcat en la seva guerra contra 'La fábrica de la tele'. David Valdeperas, director del format, assegura que no el té cap por a l'exguàrdia civil. El malagueny ha parlat al seu últim vídeo de Youtube de col·laboradors que algun dia han treballat a 'Sálvame' i que no suporta. Els noms han estat molt dispars, i molt sorprenents. "Aída Nizar, Enrique del Pozo o Karmele Marchante".