El 27 de gener es va estrenar a Netflix el documental de Georgina Rodríguez, la parella de Cristiano Ronaldo. Era una de les estrenes més esperades de l'any i l'èxit que ha aconseguit ho corrobora. El tema central és ella, les seves activitats, família, part del seu passat, viatges i més. Actualment, es visualitza a més de 50 països, i també ha estat molt comentat a les xarxes socials. És tal l'atenció, que ara hi ha una paròdia espanyola del reality que trenca les xarxes socials. No et perdis tots els detalls.

'Soy Georgina' s'ha posicionament entre les 10 sèries més vistes de Netflix. Comença amb l'esdeveniment que ho va canviar tot. El 2016, quan l'influencera treballava en una tenda de Gucci, va veure ingressar al local al futbolista portuguès. Això ja era de domini públic, encara que al primer capítol es completa la història. Així és com el món s'assabenta de l'any de cites i trobades. Un dels moments més inoblidables de la parella va ser quan Cristiano es disfressa per sortir amb Georgina i al cap de pocs minuts els fanàtics el reconeixen. A més d'això, es fan preses de la seva família, la seva llar, les seves amistats i més.

Però el més interessant ha estat que té la seva pròpia versió a Espanya. I és que José Rivera, un creador de contingut emergent, ha comptat amb el suport dels seus avis per publicar una paròdia del reality.

La paròdia més còmica que dos avis fan sobre el reality de Georgina Rodríguez

A les xarxes socials hi ha centenars de mems i vídeos sobre 'Soy Georgina', entre els quals destaca la versió de Gregoria i Juanillo. Al material l'han anomenat "Soy Gregoria". Tal com la sèrie, mostra les activitats quotidianes de la senyora. El condiment de tot és la ironia que fa servir per emular la humilitat que pretén exposar la companya de l'astre.

"Hola, soc Gregoria i des que em vaig casar amb Juanillo la meva vida ha canviat" tal com ho fa la model al primer capítol. Continua dient: "Jo era una dona normal i des que estic amb ell totes m'envegen. Vaig passar d'anar caminant a anar en un descapotable" (s'exhibeix al costat d'un tractor). Alhora, apareixen imatges del seu marit que explica que ella és: "Una dona senzilla". Unit a això: "Es conforma amb molt poc" i "És molt humil". Hi ha una escena en la qual l'àvia de Rivera apareix amb la seva amiga Encarni, es dirigeix a ella dient: "Encarni mira, 50 euros m'ha costat, perquè puc".

Aquest simulacre és reeixit, entre altres coses, perquè existeixen moltes similituds amb el docusèrie. Deixant de banda la fisonomia de Gregoria, el fet de veure Juanillo assegut en una cadira parlant d'ella com ho va fer el davanter del Manchester United. Així com el seu net, que interpreta una de les amistats de l'espanyola. El punt més inesperat va ser la frase amb què es va acomiadar la protagonista: "He munyit vaques, he segat blat de moro i he agafat cotó, i ara soc la p**a ama". El vídeo és a Tik Tok i ja compta amb més de 4,5 milions de visualitzacions.


Què pensarà Georgina Rodríguez de tot això? Se sentirà amenaçada per la immensa popularitat i simpatia que desperta Gregoria?