El clan Kardashian-Jenner està de tornada al món dels reality show. A començaments del mes d'abril, la mediàtica família va estrenar el seu nou programa de telerealitat de la mà de la plataforma de streaming Hulu, convertint-se en un nou èxit per al clan. Després de diverses sorpreses relacionades amb Kim Kardashian i Kanye West, a l'últim capítol del reality es va poder veure un dels moments més emotius del que va de temporada. Es tracta de la proposta de matrimoni de Travis Barker a Kourtney Kardashian, un moment molt especial per a tota la família, segons ho explica Kris Jenner.

Mentre la matriarca de la família es trobava a la ciutat de Nova York juntament amb la seva filla Kim, va prendre un moment per explicar-li a la CEO de SKIMS com va ser la tendra i romàntica demanada de mà de la més gran de les germanes: "Va ser increïblement dolç i servicial", va comptar Jenner entre llàgrimes. Després, la momager va deixar anar una veritable bomba en confessar que Travis Barker es va apropar fins a la tomba de Robert Kardashian, pare de Kourtney, Kim, Khloé i Rob, per demanar-li permís per casar-se amb la seva filla, mostrant un gran respecte per la figura del pare de Kourtney, qui va perdre la batalla contra el càncer d'esòfag el 2003, fa gairebé 20 anys. "Després va dir que havia anat a la tomba del teu pare per preguntar-li i em va partir el cor", va admetre Kris.

Robert Kardashian
Robert Kardashian

Encara molt commoguda, Kris Jenner va afirmar que "desitjaria que el teu pare fos aquí per veure'l" i va afegir el següent: "No em puc creure que sigui la primera vegada que es casarà". Tant Kris com Kim van començar a riure davant d'aquesta afirmació, convertint un moment molt emotiu en un instant de rialles entre mare i filla. Després de tenir el permís de Kris Jenner i la conversa a la tomba de Robert Kardashian, la parella es va comprometre l'octubre de 2021 en un esdeveniment íntim realitzat a l'hotel Rosewood Miramar Beach a Montecito, Califòrnia. El bateria de Blink-182 va crear un escenari molt romàntic amb desenes de roses roges i una gran quantitat d'espelmes blanques ubicades a la vora de la platja per preguntar-li si volia casar-se amb ell i ella va acceptar.

Després d'estar compromesos per més de cinc mesos, la parella va decidir casar-se per sorpresa en una divertida cerimònia a Las Vegas, després d'haver assistit a la cerimònia dels premis Grammy. Algunes fonts properes a la parella han informat que tot va ser molt sobtat; es van casar amb la mateixa roba amb què van assistir a l'esdeveniment i van demanar exclusivament que la cerimònia fos oficiada per un imitador d'Elvis Presley. "Després d'una nit èpica i una mica de tequila, una reina i el seu rei ben plantat es van aventurar a l'única capella oberta amb un Elvis i es van casar", va escriure la socialité en el seu compte d'Instagram.

No obstant això, malgrat que la cerimònia sí que va ser real, ells no van obtenir la llicència de matrimoni a causa que es van casar de matinada, així que hauran d'esperar al casament formal per poder legalitzar el seu matrimoni.