Parlar de les germanes Kardashian és parlar de moda, luxes, fortuna i escàndols. Encara que tenen milions de seguidors a les seves xarxes socials i al món sencer, també tenen detractors que rebutgen el seu missatge de frivolitat o qüestionen el seu estil de vida. Però no són anònims, formen part també d'artistes, cantants i altres celebritats, que odien les filles de Kris Jenner i que han arribat a emetre, missatges molt radicals en contra seu. Les estrelles de la telerealitat i icones de la moda, presents, diàriament en els mitjans de comunicació, sempre són notícia, per bé o per malament, però no són del gust de tots i desperten passions radicals.

Podem començar amb l'exparella presidencial dels Estats Units, Michelle i Barack Obama, que no deixaven que les seves filles veiessin el "Show Keeping Up With the Kardashians". L'ex primera dama Michelle Obama va dir en una oportunitat: "Barack realment pensa que algunes de les coses que fan les Kardashian, quan les nenes ho veuen... no li agrada massa". Així va deixar clar que van intentar mantenir les seves filles, Malia i Sasha, el més lluny possible del model de vida que promouen les famoses celebritats.

Paris Hilton/ Instagram

Paris Hilton/ Instagram

Per la seva part Paris Hilton, va arribar a ser "molt amiga" de les famoses germanes, però ara sembla que s'odien mútuament. La milionària ha dit que Kim no seria res avui si no hagués estat per ella, i també pensa que Kardashian es va aprofitar de la seva amistat per llançar la seva pròpia carrera, per després oblidar-se totalment d'ella. Així mateix, l'últim 007, Daniel Craig, va criticar durament les Kardashian en una entrevista amb 'GQ'. "Mira a les Kardashian, valen milions. No crec que estiguessin tan malament al principi, però ara mira-les. Veus això i penses, 'Què? Vols dir que tot el que he de fer és comportar-me com un maleït idiota a la televisió i després em pagaràs milions?'", va dir l'actor.

La cantant Cher ha estat molt més radical en la seva apreciació sobre les celebritats de l'espectacle. "No veig el seu reality i mai no he vist a una Kardashian però a aquestes z***** les haurien de deixar al mig d'una autopista", va assenyalar la diva. En aquest mateix to la cantant Pink va fer un crit "a totes les dones que utilitzen el seu cervell, la seva força, el seu treball, la seva ètica i la seva màgia. Pot ser que no us donin xecs per utilitzar el vostre cos, el vostre sexe o els vostres culs però dones com vosaltres no necessiten això".

Victoria Beckham

Victoria Beckham/ Agencia

Victòria, esposa de David Beckham, experta en moda i estil, ha criticat fins i tot el poc glamur de les Kardashian. "No trobo l'elegància en elles. La moda és una altra cosa. Es tracta de deixar alguna cosa a la imaginació", va assenyalar, en rebuig dels abillaments sempre cridaners i escandalosos de les celebritats de Los Angeles.

Reese Witherspoon, Janice Dickinson, Amy Schumer i Troian Bellisario, entre d'altres, se sumen a la llarga llista de personalitats que no toleren la fama de Kim, Khloé, Kourtney, Kylie i Kendall Kardashian-Jenner. Però al clan de Kris Jenner sembla importar-li molt poc les crítiques sobre les seves frivolitats, i es preparen per estrenar el seu nou reality a la plataforma Hulu, sota la producció de Disney.