Lady Gaga va haver de suspendre l'últim concert de la seva gira 'Chromatica Ball', que se celebraria a Miami, a causa de les condicions atmosfèriques i la caiguda d'un raig molt a prop del públic. A través de les seves xarxes socials, la novaiorquesa va explicar les raons per suspendre el concert, on va confessar, entre llàgrimes, sentir-se devastada. Però la inesperada suspensió del concert, va generar una confusió sobre la qual tothom parla als Estats Units, quan un dels guàrdies de seguretat es va afanyar a protegir una dona enmig de la multitud, molt semblant a la cantant, fins que la noia li va cridar "soc una drag queen".

El vergonyós espectacle el va viure un dels membres de l'equip de seguretat de la intèrpret de 'Bad Romance', després d'haver suspès el seu últim concert. Mentre els assistents abandonaven el lloc, un guàrdia de seguretat va confondre la cantant amb una drag queen amb una increïble semblança a Lady Gaga, al punt que es va mantenir al costat d'ella per tractar de protegir-la en tot moment d'entre la multitud. Mentre el personal de seguretat la confonia amb la cantant, ella anava cridant: "Soc una drag queen!".

@penelopyjean The moment when security realized I was not Lady Gaga �������� #Gaga #LadyGaga #ChromaticaBall ♬ som original - Penelopy Jean

La 'drag queen' va ser identificada com 'Drag Penelopy' DJ, intèrpret i creadora que també ha treballat com a imitadora de Lady Gaga. Fa temps que mostra el seu treball a les xarxes socials i té diversos milers de seguidors que segueixen el seu contingut. A Twitter compta amb més de 22.000 seguidors, 195.000 a Instagram, 148.000 en YouTube i 213.000 en TikTok. La major part del contingut de Penelopy gira entorn de la cantant i actriu. Desenes de fanàtics es van reunir a Miami per veure Lady Gaga abans del concert. En un moment va arribar Penelopy va entrar amb un vestit negre d'un estil molt particular. Molts estaven convençuts que era la mateixa cantant. La confusió es va fer més evident quan un dels guàrdies va intentar protegir-la pensant que era la cantant.

La intèrpret de 'Born This Way' devia cancel·lar el seu xou a Miami quan estava molt a prop del final, a causa d'una tempesta elèctrica sobre la ciutat. Les autoritats i els encarregats de la seguretat de l'esdeveniment, van decidir que la millor solució era aturar el concert per les fortes pluges que es van generar a la zona. Lady Gaga va enviar un emotiu missatge a tots els seus fanàtics, assegurant que es trobava molt afectada per la qual cosa va passar. Durant la transmissió del vídeo en el seu compte d'Instagram, l'artista va trencar en plor i va demanar disculpes per la suspensió de la presentació. "Ho sento, no vaig poder acabar el xou, era massa perillós, el raig estava sent impredictible i canviant moment a moment. Mirin, durant anys alguns de vostès em van anomenar "mare monstre", al meu cor sabia que era millor mantenir-vos sans i estalvis. Gràcies per creure en mi. Aquest va ser el millor tour de la meva vida i apreciaré aquest moment per sempre, em va portar molt temps guarir, però ho vaig fer", va puntualitzar la novaiorquesa.