Aquest cap de setmana ha deixat a tots commocionats la mort de José Luis Losa, conegut pel seu pas per 'Supervivientes', on va guanyar la seva edició, i 'MasterChef' 4', on es va convertir en el tercer finalista. El paleta no passava per un bon moment després de la mort de l'amor de la seva vida, la seva dona, única parella i mare dels seus dos fills, que va morir el mes de febrer passat a causa d'un infart provocat per la seva diabetis.

Va ser la nit de dissabte passat, en el 'Deluxe', on es va donar a conèixer la notícia. José Luis Losa es trobava submergit en una forta depressió i ell mateix va decidir acabar amb la seva vida. En tan sols quatre mesos els seus fills s'han quedat totalment orfes de pare i mare. Aquest dilluns, era la seva filla Inma que perdia l'anonimat i va trencar el seu silenci per dedicar-la unes emotives i afectuoses paraules. Al seu torn agraïa el suport rebut.

José Luis Losa
José Luis Losa

La filla de José Luis Losa trenca el seu silenci

"Estem trencats perquè la pèrdua de la meva mare va ser molt dolorosa però això no ens l'esperàvem", ha confessat en un directe amb Viva la vida des de la localitat d'Albacete de Munera. La jove només té bones paraules per al seu progenitor. "A mi em deien... Com parla el teu pare... És tal qual, sense filtres. Una persona tan vàlida, treballador, res no se li ha posat per davant... Se'ns ha resistit a tots la mort de la meva mare, però el meu pare ens ha deixat molt trencats", ha explicat. Al seu cor queden els incomptables bons moments que van viure junts: "Tots els records. Els viatges, els menjars inesperats...".

Telecinco li va dedicar l'últim programa de 'Supervivientes' i va mostrar algunes imatges de la trobada d'aquest amb la seva dona a la seva arribada a Madrid. "Me n'he anat a descansar i he posat Telecinco per veure-ho. La família plorant en veure el moment d'Hondures, però hem dit que allà s'estaran trobant, on siguin. Tant de bo estiguin junts. Ell em va dir: 'S'ha mort la teva mare però se n'ha anat la meva vida'", ha revelat la jove Inma.

José Luis Losa i la seva dona
José Luis Losa i la seva dona

Molts dels seus companys de 'Supervivientes' i de 'MasterChef' han volgut brindar-li un homenatge a les xarxes socials. Tots coincideixen que era una persona increïble. Companys del reality com Alba Carrillo o Iván González, que va parlar amb ell tan sols dos dies abans, no se'l van veure venir. Es torna a posar èmfasi en la importància de la salut mental i una vegada més no se saben interpretar els senyals.

José Luis Losa no va poder superar la pèrdua de la seva dona. Va ser trobat mort al seu habitatge la tarda de dissabte passat. L'Ajuntament de Munera, on era molt estimat, va decretar tres dies de dol oficial.

Les últimes paraules de José Luis Losa

José Luis Losa va visitar el 'Deluxe' fa un mes trencat de dolor. "És que m'he tirat tota la vida amb ella. És una cosa que mai no te l'esperes. Estic amb psicòlegs i psiquiatres. Vinc aquí per ella, per recordar-la i fer un homenatge, per la bona amistat que va fer amb tots vosaltres", deia Llosa amb veu tremolosa durant la seva visita a 'Sálvame' fa un mes. "La meva vida està sent molt dura. Quan arribo a casa meva m'enfonso per complet. Estic fent una obra que tenia ganes de fer per assegurar-nos la jubilació i m'hi centro perquè així se me'n va el cap", va comptar.

L'últim missatge que va escriure en xarxes socials és del 16 de març. Un missatge d'afecte a la seva dona amb fotografies inèdites. "Quant t'he volgut i et voldré, que injust... Et vull i sempre et voldré", escrivia amb la publicació de dues fotos d'Inma.