La ciutat de Nashville, Tennessee, és considerada com la 'Ciutat de la Música' als Estats Units i també és la ciutat natal de Miley Cyrus. Per aquest motiu, la intèrpret de 'Wrecking Ball' ha intentat estar constantment connectada amb aquesta emblemàtica ciutat, malgrat que la seva residència oficial és a Los Angeles, Califòrnia. Tanmateix, recentment ha sorprès tots els seus fans en vendre el seu espectacular ranxo a Nashville per la sorprenent xifra de 14,5 milions d'euros, per la qual cosa es pot assumir que l'exnoia Disney va deixar de banda els sentimentalismes per poder obtenir un important guany amb aquesta transacció.

De fet, Cyrus va convertir aquest ranxo en el seu refugi personal quan va patir la pèrdua de la seva mansió a Malibú a causa dels incendis que van arrasar l'estat de Califòrnia el 2018, i també va ser el lloc triat per ella per superar el seu divorci amb Liam Hemsworth el 2020. Recentment es va donar a conèixer que la cantant acaba de firmar una de les vendes més cares de tot el lloc, sent superada només per l'actriu Reese Whiterspoon, que va comprar una majestuosa casa en la urbanització 'Belle Meade' per 18 milions d'euros. Malgrat que aquest ranxo ni tan sols va sortir a la venda al mercat immobiliari de Tennessee, el cert és que va aconseguir un guany del 150% en tan sols cinc anys, ja que la cantant va comprar la propietat per 5,8 milions d'euros el 2017.

Ranxo de Miley Cyrus
Ranxo de Miley Cyrus

La casa principal va ser construïda el 2014 i compta amb un terreny de 650 metres quadrats. Posseeix cinc dormitoris, quatre banys complets i dos tocadors, una habitació suite en el nivell principal, cuina gurmet amb una enorme illa central amb barra d'esmorzar i electrodomèstics d'alta gamma de Wolf Sub-Zero, xemeneies de pedra, dos salons (un d'ells de la mida d'un graner, segons la descripció), jardineres, piscina a l'aire lliure i una terrassa en el nivell superior.

Aquesta propietat d'estil rústic i amb decoració en tons neutres està ubicada en una parcel·la de més de 33 hectàrees de terreny boscós. També compta amb una altra edificació adjacent que Miley utilitzava com a estudi d'enregistrament, encara que perfectament podria ser utilitzat com una casa d'hostes. L'estètica d'aquesta propietat combina a la perfecció l'estilisme rústic de la zona al deixar exposades les bigues de fusta i les parets de maó com a part fonamental de la decoració d'aquesta mansió. Un altre punt per destacar en aquesta propietat és la privacitat, ja que no hi ha veïns a prop en ser al final d'un tranquil carreró.

Miley Cyrus està desfent-se de les seves propietats

Com una espècie de teràpia catàrtica, o simplement per 'canviar d'aires', la intèrpret d'Hannah Montana ha decidit vendre gairebé totes les seves propietats: el 2021 va vendre la seva casa en Hidden Hills, Los Angeles, per poc més de 7 milions d'euros. El 2020 va posar a la venda la seva mansió a Malibú, mesos després d'haver venut una altra casa rústica al veïnat de Toluca Lake, també a Los Angeles.