Els fans de les Kardashian adoren veure les fotos antigues de les filles de Kris Jenner, per comparar-les amb l'abans i el després. Les germanes són una font d'inspiració per a milers de seguidors i comparteixen a les seves xarxes socials imatges de la seva vida en família, amb luxes i capricis. En aquesta oportunitat la més gran del clan, Kourtney Kardashian, va publicar una fotografia de l'any 1994 en la qual s'observa la jove adolescent de 16 anys, amb trets diferents de la forma en què lluu actualment.

Han passat 28 anys des d'aquella imatge on s'observa una jove adolescent estudiant de secundària amb un look molt propi dels anys 90. La germana gran de les Kardashian llueix un minivestit negre amb una jaqueta del mateix to i una motxilla a joc. A més d'un pentinat de cabellera fosca llisa mitjana sostinguda amb ganxos, maquillatge tènue i celles ultrafines, que era una tendència pròpia d'aquells anys.

"1994 amb la meva motxilla", va escriure l'estrella de Kardashians en el post del seu compte d'Instagram, mentre va publicar una storie amb una foto d'ella i la seva millor amiga de l'escola, Samantha Hyatt. La fundadora de 'Poosh', de 43 anys, va sorprendre els seus 190 milions de seguidors amb les imatges de fa diversos anys enrere, inclosa una foto de nena, als braços de la seva tia CiCi Bussey, cosina germana del seu difunt pare Robert Kardashian, que va ser el primer espòs de la seva mare Kris Jenner.

Kourtney Kardashian sempre mostra a les seves xarxes socials la seva envejable figura i encara que ella ho nega sempre, sembla que s'ha fet alguns retocs estètics. Els principals canvis físics que es noten a Kourtney són al seu rostre, i destaquen les cirurgies com la rinoplastia, reducció de galtes i mentó. L'any passat l'empresària va respondre molesta a algunes crítiques d'una seguidora que va assegurar que la celebritat s'havia sotmès a "moltes cirurgies". Va assegurar que tenia bòtox, rinoplàstia i "algun tipus d'operació al darrere només per començar". Però la propietària de 'Poosh' no es va quedar callada i li va respondre: "No hi ha millor complert que un compliment massa bo per ser real (...) augment de glutis i lífting brasiler de glutis, eh, gràcies. I només estaves començant".

L'influencera va recordar com lluia en l'institut i encara que és evident el pas dels anys la filla gran de Kris Jenner lluu formidable als seus 43 anys. Noucasada i amb tres fills, l'empresària ha negat sempre haver fet alguna intervenció estètica i ha defensat mantenir un estil de vida saludable, amb entrenament físic, alimentació balancejada i bons hàbits per mantenir-se en forma.

Gairebé 30 anys després d'aquella foto en la secundària, Kourtney Kardashian s'acaba de casar, per segona vegada, amb el bateria Travis Barker, que va estar recentment ingressat en un centre hospitalari diagnosticat amb pancreatitis. Després de l'idíl·lic casament celebrat a Itàlia, la parella va interrompre la seva lluna de mel per l'afecció de salut del músic i ara es disposen a gaudir de l'estiu.