La major de les germanes més famoses del món, Kourtney Kardashian, va sorprendre tots els seus seguidors en publicar unes fotos amb la seva nova amiga Megan Fox. La socialité i la famosa actriu de Transformers han consolidat la seva amistat a causa de la relació amorosa amb els seus respectius xicots: el bateria de la banda blink -182 Travis Barker i el raper Machine Gun Kelly.

 

 

Milions de Seguidors han reaccionat a les seves fotos a Instagram

Les fotos van ser publicades en els comptes d'Instagram de Kourtney Kardashian, de Megan Fox i de l'empresa de llenceria Skims, però sense cap dubte el compte que es va portar la quantitat més gran de "likes" va ser la de Kim Kardashian, arribant a aconseguir gairebé 10 milions de reaccions per part dels seus seguidors, comprovant així que no ha deixat de ser la reina d'aquesta xarxa social.

 

 

Aconseguint comentaris afectius des del compte de Paris Hilton, Vanessa Hudgens o Norvina entre moltes altres personalitats que, sens dubte, van quedar fascinats amb la proposta d'aquestes noves "millors amigues".

Temptacions i fruites prohibides

El concepte de les fotos es va basar en la complicitat d'amigues, amb fotos suggestives i deixant molt poc per a la imaginació ja que ambdues mosseguen una poma i mengen de les seves mans ,con les seves cames entrellaçades, unes sucoses cireres, convertint-se així en una de les fotos més sensuals dels últims mesos ja que és innegable la bellesa i atractiu que desborden a cada una de les seves publicacions.

Controvèrsia per robatori d'idees i concepte fotogràfic

Kim Kardashian rossa

Kim Kardashian

Malgrat que la publicitat ha estat un rotund èxit no s'ha salvat de la crítica, ja que l'empresa de Kim Kardashian va ser acusada d'haver robat la idea del concepte de fotografia d'una campanya de la model, de 35 anys, Draya Michele. Això va donar pas a noves acusacions de robatori d'idees en contra de Kim Kardashian, acusació que si bé ha intentat enfosquir l'èxit de la campanya, la mateixa s'ha mantingut victoriosa.