Tota figura pública, ja sigui cantant, actor, model, ballarí, animador, de les altes esferes del govern o un altre, no es pot donar el luxe de repetir en diverses ocasions un vestit o look. És precisament per aquesta raó, que a més de gastar molts diners en articles i peces per vestir, també expliquen amb un ampli guarda-roba que els permet visualitzar el que tenen amb més facilitat a l'hora de vestir-se.

 

 

En el cas de Kourtney Kardashian, el seu vestidor és molt gran, el qual hem tingut oportunitat de veure a les seves xarxes socials i s'assembla molt a una botiga de roba, ja que compta amb diverses divisions on posseeix la seva roba classificada per color, tipus de peça i estil. Molts parells de sabates per combinar, així com accessoris, entre ells carteres, lents i d'altres.

Cada peça al seu lloc, de forma separada i amb prou espai per poder visualitzar cada peça i escollir entre elles la que li correspongui ser mostrada davant de les càmeres. Als que no ens agradaria tenir un guarda-roba igual, però la veritat és que això implica una gran inversió.

La foto de Kourtney fent-se una foto mirant al mirall al seu vestidor s'ha tornat viral a les xarxes, acumulant en el dia d'avui més de 980 mil m'agrada i molts comentaris sobre com està vestida i el lloc on és. Potser, alguns ni s'imaginen que aquest és el seu vestidor, ja que semblés estar emprovant-se roba dins d'una boutique.

 

 

Tanmateix, només aconseguim veure menys d'un quart del seu guarda-roba, per la qual cosa es pensa que aquest és més gran que un pis mitjà a Espanya, on pot caminar d'un costat a un altre mentre es vesteix i desvesteix buscant la combinació perfecta per a qualsevol ocasió.

Per a ningú no és un secret que la família Kardashian són molt famoses i cada un dels seus integrants sempre estan en el punt de mira de les càmeres que esperen ansiosament veure-les sortir de les seves llars per obtenir la millor foto d'ells. Per això, no és estrany que decideixin estar preparats amb vestidors com el que avui dia ens mostra Kourtney, el qual és perfecte per a ella, que no para de fer-se fotos i provar de veure's agradable en vista de cadascun dels seus seguidors.

A simple vista, al seu vestidor aconseguim veure (a part del seu mirall a cos complet), molts parells de botes per a qualsevol ocasió, sabates de vestir amb i sense talons, carteres, camises i bruses, entre altres de distribuïts en diversos espais que no s'aconsegueixen veure. Però en aquesta ocasió, està provant un look de color negre, ja que té diverses opcions guindades en ganxos a la seva dreta, per continuar provant fins a trobar el millor look.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

És per això, que els seus seguidors aprofiten l'ocasió per donar-li les seves apreciacions de com es veu o enviar emoticones sobre això. Mentre ella continua gaudint del seu ampli vestidor, nosaltres estarem al corrent de cada una de les seves publicacions per indagar una mica més sobre cada una d'elles.