Amb Kim Kardashian rares vegades els seus fans han quedat decebuts, molt menys quan es tracta de vestir bé, ja sigui de manera formal (de gala) o informal (casual), ja que la seva espectacular figura i corbes ben pronunciades els deixa sense paraules. En aquesta ocasió, ella va causar commoció en utilitzar uns leggings que semblessin ser transparents o que no portés res posat malgrat que no es veien les seves parts íntimes.

La foto pujada en el seu Instagram deixa veure la diva sortint i entrant al seu cotxe amb una samarreta tipus top color blanc molt curta sense sostenidor que deixava veure les formes del seu cos de manera perfecta. A més, va acompanyar aquesta samarreta amb uns leggings del mateix color de la seva pell, que sobre ell tenia un tipus de tela translúcida que feia l'efecte de segona pell.

 

 

Malgrat les línies de les costures del leggings, l'efecte transparent era subtil i alhora elegant, per la qual cosa, malgrat ser un look informal, sumat a les sabatilles amb pedres que brillaven, aquesta es veia molt bé. Vestida completament o sense roba? És un dilema que fa que els que aprecien les imatges no deixin de mirar-la, no només per cada detall del seu abillament i la transparència, sinó també per com li quedava aquest conjunt.

Els seus seguidors a les xarxes van reaccionar immediatament. Alguns per criticar el seu vestir al·legant que és mare i s'hauria de vestir de forma adequada, d'altres assenyalant que a la seva germana li quedaria millor o que és cigar plàstic; mentre que d'altres li van brindar el seu suport dient que es veia meravellosa, que estimen el seu look i que és una icona de la dècada.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian en el seu comentari per a les imatges assenyalava el següent: "La gent em mira com si mai no hagués vist una deessa errant", la qual cosa va fer cremar els comentaris posteriors i fins i tot alguns dels seus fans van discutir entre si donar-li suport o anar en contra d'ella per la seva vanitat. El cert és que seria impossible no tombar a veure-la si te la trobes vestida d'aquesta manera en plena avinguda prodigant extravagància i elegància amb transparència.

Ja hauria d'estar acostumada a atreure les mirades per on passa, ja sigui vestida així o amb qualsevol altre abillament, ja que es tracta d'una figura pública que sempre tindrà seguidors que la reconeguin en qualsevol part. Mentre que aquells que no la coneguin estem segurs que tampoc no podran resistir-se a mirar-la.

Kim Kardashian

Kim Kardashian sempre crida l'atenció

Aquest és el preu de la fama i molts s'aïllen a les seves grans mansions per evitar sentir-se tot el temps el centre d'atracció. Amb un look així i aquests leggings ajustats color pell serà costa amunt deixar de mirar-la.

De moment, deixem que els seus seguidors continuïn analitzant el seu look i realitzant els seus comentaris sobre ell, des d'aquí estarem pendents dels seus nous canvis per veure què diuen d'això.