La relació entre Kiko Rivera i Irene Rosales ha patit alts i baixos. En els seus anys de relació els han esquitxat diversos rumors d'infidelitat, fins i tot algun d'ells confirmat pels mateixos protagonistes d'aquesta història. L'última deslleialtat es va produir amb una cambrera de la seva pròpia discoteca a Sevilla. La col·laboradora va trencar el seu silenci i va avisar que seria l'última oportunitat que li donaria. "Cada vegada que li he demanat que em digui la veritat m'ho ha dit: no ha sortit d'ell dir-m'ho, però quan li he assegut sí ho ha fet".

Irene Rosales s'ha convertit en aquests últims anys en el seu suport més gran. El va ajudar amb etapa més fosca amb les drogues, li va perdonar infidelitat, han superat greus problemes econòmics i continuen units. El DJ també va ajudar molt a la mare de les seves filles quan aquesta va perdre els seus pares. Ara és el cantant que està sol, allunyat de tota la seva família.

Kiko Rivera i Irene Rosales XARXES
Kiko Rivera i Irene Rosales XARXES

La vida sexual escassa de Kiko Rivera i Irene Rosales

A finals de l'any passat els dos van aparèixer junts en televisió després de la seva participació a 'GH DUO'. Allà va obrir el seu cor de bat a bat i fins i tot es van atrevir a parlar de temes íntims. Kiko Rivera li va dir a la seva dona davant de les càmeres que tenen una vida sexual escassa.

El DJ no para de treballar. Aquest estiu ha reprès tots els seus compromisos professionals sense restriccions. L'artista viatja per tot arreu d'Espanya i en gairebé totes les ocasions es queda a dormir fora de casa. Irene Rosales passa el major temps a casa a cura de les dues petites. Entre el treball, la distància i dues nenes és impossible tenir una mica de tranquil·litat per estar en parella. El mateix Kiko Rivera va confessar amb total sinceritat que amb dues nenes a casa "es carda poc". I això que la seva llar és gran. El matrimoni viu de lloguer en una casa de 300 metres quadrats. Paguen 1.000 euros amb opció a compra.

Kiko Rivera Irene Rosales
Kiko Rivera Irene Rosales

Kiko Rivera no va tenir problemes en aclarir que "la que no posa interès ho" és. La jove, més comesa, no va voler entrar al drap per defensar-se. Per rematar el comentari, el fill d'Isabel Pantoja va revelar una anècdota familiar com que "per al poc que ho fem, van i ens agafen", fent esclatar el públic en rialles i rialles.

En 'Land Rover', Kiko Rivera i Irene Rosales es van deixar portar i l'hi van passar en gran. De fet, fins i tot van participar en un esquetx en el qual es van disfressar de xicots, i allà l'andalusa va deixar clar que no es casaria per l'església, encara que al seu marit li fa molta il·lusió.