Ser una de les artistes llatines amb més reconeixement internacional li ha portat grans beneficis a la cantant colombiana Karol G. Gràcies al seu èxit, l'ex d'Anuel AA ha pogut conèixer a grans figures de l'espectacle i fer-se amb importants empresaris i esportistes d'elit en exclusives festes privades.

Recentment, es va filtrar la informació que en una d'aquestes exclusives celebracions la cantant va conèixer un famós futbolista del Reial Madrid, que va quedar impressionat per la bellesa de la colombiana. Els rumors afirmen que el famós jugador internacional no es va desenganxar de la cantant en tota la nit, confonent una mica els assistents de l'esdeveniment, ja que el futbolista està casat. Per aquesta raó, han volgut mantenir el nom del jugador en secret i només es coneix que és un futbolista de talla internacional del famós club merengue.

Tal sembla que aquest lleuger "romanç" ja va quedar enrere per a la intèrpret de "Bichota", ja que des de fa alguns mesos se l'està relacionant sentimentalment amb l'exjugador del Reial Madrid, James Rodríguez. Encara que cap dels dos no ha confirmat el romanç, tampoc no han pres el temps de desmentir-ho, augmentant les especulacions amb les seves interaccions en xarxes socials.

El mes de juny passat, James Rodríguez va publicar una fotografia en companyia de la cantant en el seu compte d'Instagram. A més, aquell mateix dia, la cantant va conèixer a Salomé, la filla del futbolista que és molt fan de Karol G. Aquesta trobada familiar va iniciar el rumor d'una relació entre els colombians.

Publicació d'Instagram de James Rodríguez (@jamesrodriguez10)

Mesos més tard, el futbolista va fer una petita declaració d'"amor" a Karol G en tenyir-se el cabell del mateix to blau turquesa que porta utilitzant la cantant des de fa alguns mesos. Aquest fet va sorprendre els seguidors d'ambdós, que immediatament van afirmar que es tractava d'una confirmació de la relació entre ells. La publicació de James ja compta amb més de 1.5 milions de "likes" i diversos comentaris dels seus fans relacionant-lo amb Karol G: "Bichoto, m'encanta", "Això és una demostració d'amor cap a Karol G", van ser alguns dels comentaris dels seus fans.

Així mateix, el portal "Rechismes" va publicar recentment un suposat xat d'una font que afirma que Karol G i l'exjugador del Reial Madrid tenen una relació des de fa alguns mesos. "El meu espòs és amic d'un integrant de la Selecció Colòmbia, que és molt amic de James. I ell li va dir que sí, que ells estan junts fa mesos", es llegeix en el xat. A més, va agregar: "Quan es va pintar el cabell de blau ja caminaven. Que han viatjat junts, que van estar a Medellín junts", va assenyalar l'informant.

James Rodríguez i Karol G

James Rodríguez i Karol G

A més, el portal "Ho sé tot Colòmbia" va publicar una fotografia en el seu compte d'Instagram en el qual es veu el futbolista gaudint d'una reunió d'amics al costat de Karol G. A ambdós se'ls veu molt feliços junts. Aquest mitjà confirma que aquesta foto podria representar la confirmació del romanç entre ells, tanmateix, encara no hi ha cap pronunciament oficial per part de Karol ni de James.