Després de molt temps d'espera, Karol G ha donat la millor notícia als seus fans en anunciar el pròxim llançament del quart àlbum, titulat 'Mañana será bonito'. Aquesta nova producció tindrà 17 temes i comptarà amb la col·laboració de diversos artistes de renom internacional, incloent una col·laboració amb dos artistes espanyols molt top. I no, no es tracta de Rosalía. A més d'anunciar que el seu nou àlbum sortirà a la llum el proper 24 de febrer, la cantant colombiana també va prendre un temps per mostrar els detalls de la portada de la seva nova producció i la llista d'artistes amb qui va col·laborar, entre ells destaca la cantant Bad Gyal i l'intèrpret urbà Quevedo, dos dels cantants espanyols més famosos del moment.

Recordem que fa alguns mesos, Quevedo va batre tots els rècords amb la seva participació en la BZRP Music Sessions #52, al costat del famós productor argentí Bizarrap. Per la seva part, Bad Gyal s'ha convertit en referent cultural de la generació Z, segons alguns mitjans locals. A més, recentment va obtenir el seu primer sold out en el Palau Sant Jordi, per la qual cosa l'èxit de la catalana és indiscutible. En aquest disc, Quevedo acompanyarà a l'ex d'Anuel AA en el tema 'Pero tú', mentre que Bad Gyal es convertirà en el featuring de Karol G en la cançó 'Kármika' juntament amb Sean Paul.

Tanmateix, els dos artistes espanyols no són els únics que acompanyaran a la colombiana en aquest nou àlbum, ja que en el tracklist oficial també apareixen els següents noms: Romeo Santos en la cançó 'X si volvemos', tema que ja està disponible a les plataformes musicals; Justin Quiles i Ángel Dior a 'Ojos Ferrari'; Maldy en 'Gatúbela'; Sech en 'Dañamos la amistad'; Ovy on the Drums en 'Cairo' i Carla Morrison en 'Mañana será bonito', nom de l'àlbum.

Karol G també va ensenyar la portada del seu nou àlbum, que consta d'il·lustracions infantils que recreen algun moment especial en la seva vida i en la seva carrera: les piràmides d'Egipte per 'Cairo', un cor d'espines (com el tatuatge que té a un dels seus braços), el gat negre de 'Gatúbela', flors, la sireneta que té com a imatge de perfil a les seves xarxes socials, etc. "Aquesta és la careta del meu àlbum. La presento amb tot l'amor i orgull que guardo. La veritat, no puc creure que em vaig aguantar tant per revelar aquesta data i que avui per fi els hi puc explicar. Família: El meu àlbum surt en 14 dies. Soc feliç i comptant els dies. Mañana será bonito: 24 de febrer", va revelar.

Karol G va complir el somni de milions de persones... va conèixer Rihanna!

Després de la seva presentació en l'Halftime xou de la Super Bowl, la cantant barbadiana Rihanna va prendre uns minuts per conversar amb Karol G, que sempre ha expressat la gran admiració que sent per ella. "Com a fan, he de dir que aquest va ser el HIGHLIGHT de la meva vida sencera! Espero que quan vostès coneguin als seus ídols, ells siguin tan increïbles com ella ho va ser amb mi. T'estimo", va escriure en la descripció de la seva publicació, en la que apareix Rihanna dient "és una chimba", una expressió colombiana.