Prince i Michael Jackson, Backstreet Boys i N'Sync, Britney Spears i Christina Aguilera, Madonna i Elton John han protagonitzat les rivalitats musicals més famoses de la història. Ara, una de les enemistats musicals més importants dels últims anys ha estat la de Karol G i Rosalía, dos artistes emergents que en molt pocs anys s'han convertit en dues de les cantants femenines més influents en la indústria de la música en l'actualitat. Tanmateix, malgrat que ambdues artistes s'han convertit en les màximes exponents del gènere urbà, el cert és que un suposat plagi de Karol G a Rosalía les ha convertit en rivals, pel que mai no han col·laborat a cap producció musical ni han tingut una relació personal propera entre elles.

D'acord amb una teoria dels fans de Rosalía, la intèrpret de 'Bizcochito' estaria realment enfadada amb la colombiana per haver-lo copiat l'estètica dels seus videoclips en diverses ocasions. I encara que aquesta teoria ja porta un parell d'anys donant voltes per les xarxes, recentment s'ha viralitzat un vídeo en el qual han recopilat una sèrie d'estranyes similituds entre ambdues artistes, sent Rosalía la pionera en la majoria d'aquestes idees.

A través del compte de Twitter @rosalia_angels, un perfil de fandom, s'ha donat a conèixer un vídeo muntatge en el que es pot apreciar clarament diverses imatges dels vídeos oficials de temes com 'Con altura' i 'Relación Remix' de Rosalía; i 'Tusa' i 'Ay Dios mío' de Karol G, en on es deixa en evidència que Karol G va poder haver plagiat alguns dels estilismes innovadors de Rosalía, fent-los passar com propis. Aquesta còpia tan deliberada no ha estat del grat de la comunitat de fans de Rosalía, els qui defensen que l'ex d'Anuel AA no s'ha inspirat en l'estil de la catalana, sinó que l'ha copiat totalment per emular el seu èxit.

Karol G admet que no és la més propera a Rosalía, però la respecta com a artista

Aquesta sèrie de rumors i acusacions en contra de Karol G van arribar ràpidament a les seves orelles, per la qual cosa no va dubtar a respondre en una entrevista a 'W Radio', el 2021, el que opina personalment de Rosalía. "He de ser honesta, no som les artistes més properes. Jo tinc amistat amb altres artistes femenines de la música i amb ella és com col·legues de la indústria, però jo sento, o almenys crec jo, que hi ha una admiració de cadascuna de nosaltres cap a l'altra i un respecte del que fem", va afirmar en la conversa.

"Crec que és una cosa que la gent va crear i que ha agafat força perquè no som les artistes més properes, però hi ha molta admiració i respecte. La seva música és increïble, Rosalía té un concepte clar i molt complet i és una artista molt preparada", va assenyalar. Amb aquestes declaracions, Karol G admet que Rosalía és una artista innovadora i que la respecta per això, però realment no existeix cap relació personal entre elles, ni per bé ni per malament.