L'artista canadenc Justin Bieber va iniciar la guerra contra una de les firmes de roba més populars, H&M. El cantant va denunciar que la marca sueca estava venent productes en el seu nom que ell mai no va aprovar.

El gegant suec es va veure obligat a retirar de la venda una col·lecció amb la marca de Justin Bieber després que l'intèrpret de 'Baby' digués que no havia donat la seva aprovació per a aquestes "escombraries".

"El marxandatge de H&M que van fer amb el meu nom són unes escombraries i jo no ho vaig aprovar. No el compris", així ho va manifestar l'estrella de 28 anys a través d'un missatge escrit en els seus stories d'Instagram.

Storie de Justin Bieber
Storie de Justin Bieber

Resposta de H&M sobre comentari de Bieber

No va passar gaire temps perquè la marca es pronunciés a les seves xarxes socials. En aquest sentit, Bieber va afirmar que la gamma es va posar a la venda "totalment sense el meu permís", un punt desmentit per la companyia, amb la qual l'artista ha col·laborat anteriorment.

"Igual com amb la resta de productes i col·laboracions sota llicència, H&M ha seguit els procediments d'aprovació corresponents", afirma un portaveu de l'empresa en un correu electrònic segons ressenya El Mundo en el seu lloc web.

Sobre això, H&M assevera que retiro tota la gamma de la venda per "respecte" a Bieber. "Però per respecte a la col·laboració i a Justin Bieber hem retirat la roba de les nostres botigues i online", agrega el text de la firma sueca.

Tal com explica Planeta, és important destacar que elaborar peces sense el permís dels artistes pot ser contraproduent. En aquest sentit, podem donar l'exemple del cas de Rihanna contra Topshop quan el 2015 els va interposar una demanda de 3 milions de dòlars per haver-hi venuts bivirís amb el seu rostre i, finalment, la va guanyar.

Què conformava la col·lecció de H&M?

La col·lecció incloïa una dessuadora amb caputxa amb la lletra de "Ghost" de Bieber i altres articles acolorits, segons Forbes. Però algunes de les peces, que suposadament estaven disponibles en el lloc web del detallista dilluns, ara ja no apareixen al lloc dels Estats Units.