Secret Story va començar les seves emissions dijous amb Carlos Sobera al capdavant i amb una cosa que els espectadors demandaven fa molt temps, el retorn dels anònims. Malgrat això, les audiències no han acompanyat el format. La seva primera gala va anotar un acceptable 14,5% de quota de pantalla i en el debat amb Toñi Moreno un desastrós 11,2% de share. Sens dubte algun els nous rostres ens en donaran moltes sorpreses, però s'han deixat un cap solt, a Jonathan, el germà de Cora.

jonathan secret story

Jonathan / MEDIASET

Jonathan ha revolucionat els platós de Telecinco. Es va convertir en la primera gala en el gran protagonista. Acaba de néixer un nou rostre televisiu. Ja li hem vist al plató de 'Viva la vida' el cap de setmana passat contestant educadament a totes aquelles persones que el van titllar de drogoaddicte. Però el que potser molts espectadors van passar per alt és que Jonathan no és un anònim per al públic de Mediaset.

Jonathan va buscar l'amor a 'First Dates'

Si ets un fan acèrrim de 'First Dates' segur que recordes a Jonathan. El germà de Cora es va apuntar al càsting a la recerca de l'amor. El programa de Carlos Sobera porta ja més de 1.000 emissions i per l'espai han passat altres milers de solters. La seva participació va ser el 2017. Va arribar al restaurant més famós de la televisió malgastant energia, com ara. La veu en off el va definir com una persona "inesgotable".

Jonathan First Dates

Jonathan en First Dates / MEDIASET

Va entrar ballant acompanyat d'una música "maquinera". La seva entrada no va deixar indiferent ningú, però tampoc la seva cita. "Quina passada! Qui és?", confessava Antonella María. A l'instant, Vaquero parlava de si mateix com algú molt "intens, nerviós i actiu", va sentenciar. Va deixar clar que perquè l'amor sorgís havien de compartir gustos i aficions.

Carlos Sobera va explicar que el seu convidat portava dos anys sense xicota i va voler preguntar-li els motius. "Les meves relacions han passat totes per les tres emes. Al principi, tot és meravellós; després passa a ser mig meravellós i, al final, acaba sent una autèntica merda", va comunicar.

Jonathan secret story

Jonathan / MEDIASET

La complicitat entre ells era evident. Els dos eren de Barcelona. Mentre que Antonella era una dona "tranquil·la i reflexiva", Vaquero destaca per ser "pura activitat". Van coincidir en molts aspectes, com la importància de la igualtat. "Si algú té el poder és la dona en la societat", va arribar a confirmar. Van optar per conèixer-se més en una segona cita que ja no vam tornar a veure. Ara és solter, així que la relació tampoc va funcionar.