Milions d'usuaris a tot el món es connecten per presenciar la batalla legal amb més projecció d'aquests últims temps, la de Johnny Depp contra Amber Heard. A mesura que transcorre el procés han transcendit múltiples dades que han donat forma a l'opinió pública del cas. No obstant això, aquesta vegada el que es creu és que el nominat a l'Oscar ha trobat un altre cop l'amor en el judici. Quina probabilitat hi havia d'enamorar-se novament en un escenari tan tens com el d'un tribunal? T'expliquem els detalls.

Tal com es desenvolupa el litigi, ha aparegut una nova estrella per acaparar les mirades: Camille Vasquez, que forma part de l'equip de Johnny Depp. En les sessions més recents va obtenir un immens nombre d'adoradors a les xarxes, que s'encarreguen d'enaltir la seva tasca mitjançant comentaris i publicacions. El públic ha pres partit per ella, ja que va interrogar Amber Heard de manera eficaç i amb una actitud aclaparadora. En conseqüència, a la intèrpret no li ha quedat cap altre remei que fer les declaracions pertinents. Però al que molts els ha intrigat és la seva proximitat amb l'actor.

Johnny Depp i Camile Vasquez
Johnny Depp i Camille Vasquez

Després de donar-li voltes a l'assumpte, molts han trobat fascinant que hi hagi una relació lletrat-client més enllà de l'àmbit professional. Vols saber què ha desencadenat aquestes afirmacions?

Els rumors d'una possible parella en el judici de Johnny Depp i Amber Heard

Un periodista de TMZ li va preguntar a Vasquez, en sortir del tribunal, el següent: "La gent vol saber si estàs sortint amb Johnny Depp. Pots aclarir les coses, sí o no?". El cert és que l'advocada va evitar dir res i només va riure. Tant si és cert com si no, el segur és que la defensora de Depp té la simpatia dels seguidors. La seva presència a les xarxes és molt forta, els internautes comparteixen fotos seves, la comparen amb el déu del tro Thor i fan paròdies de certs moments. A TikTok hi ha una etiqueta amb el seu nom que té més de 450 milions de visualitzacions.

El més increïble és que alguns usuaris podrien tenir raó pel que fa a l'acostament de la litigant i el seu client. Se'ls ha capturat quan les seves mirades es creuen, agafats de la mà i abraçats. Això va donar lloc a una sèrie de vídeos amb cançons romàntiques de fons. I, en una de les compareixences més recents, els dos es dedicaven somriures. Just abans d'això, les fotografies d'una abraçada molt propera estava sent comentada per tots. Si bé no són més que especulacions, resulta innegable que són un bon equip.

Johnny Depp i Camille Vasquez
Johnny Depp i Camille Vasquez

L'advocada va néixer a San Francisco i va estudiar a la Southwestern Law School de Los Angeles. Actualment és sòcia de Brown Rudnick LLP, el bufet d'alt perfil contractat. Ella ha estat elegida perquè està especialitzada en casos de difamació. I, pel que s'ha observat, les seves interaccions amb la demandada han tingut l'efecte esperat.

Al públic sembla que no li agrada gaire Amber Heard, de fet, la favorita del drama és l'advocada de Johnny Depp. Però això no vol dir que els membres del jurat pensin igual, se sabrà la seva inclinació en algun moment.