El judici per difamació de Johnny Depp contra la seva exesposa Amber Heard continua acaparant els principals titulars de la premsa internacional, després d'haver estat reprès aquest dilluns després de deu dies d'aturada a causa d'uns compromisos personals de la jutgessa Penney Azcarate.

Després de diversos dies d'interrogatoris, lliurament d'evidències i testimonis, Amber Heard va ser finalment interrogada per l'advocada Camille Vasquez, l'advocada defensora de l'equip legal de Johnny Depp. Durant l'interrogatori, es va reproduir un àudio que va poder confirmar la violència domèstica que va patir l'actor de "Piratas del Caribe" en mans de la seva exdona, canviant totalment l'escenari inicial on ella va acusar Johnny Depp d'haver-la maltractat en moltes ocasions durant cinc anys.

Mentre Heard era a l'estrada, es va començar a reproduir un àudio de fons en el qual se l'escoltava insultar el seu espòs i on admetia haver-lo colpejat: "Maleït covard, tros de m**** sense bo**s. Creus que vull aquest maleït tros de m**da vell? Ves-te'n a la me**da, ets un maleït bromista". Després d'haver insultat fins al cansament el seu llavors marit, va afirmar que l'havia colpejat: "No t'he pegat un cop de puny. Ho sento si no he encertat a la cara amb un bon mastegot. T'estava colpejant, no t'estava donant un cop de puny", va cridar Amber Heard en l'àudio, després va acabar afirmant que allà sí que el va agredir físicament. "Et vaig donar una bufetada, t'estava colpejant, però estàs bé, no et va passar res. No em quedaré asseguda discutint sobre això. Ets un p**o nadó, creix ja, Johnny", va indicar molt alterada l'actriu de "Aquaman" en l'àudio presentat al jutjat.

Al fons de l'àudio, es va sentir Johnny Depp dir-li a Amber Heard que ella havia iniciat una baralla física i ella va afirmar que sí, que l'havia iniciat. Després de presentar aquesta evidència a la cort, l'actriu va indicar que aquesta va ser l'única vegada que ella es va defensar i que els cops que li va donar al seu exmarit eren conseqüència dels anys de maltractament que va rebre, però que Johnny era molt pitjor i que ell la maltractava sense cap motiu aparent.

Encara que els àudios poden malinterpretar-se a causa del context en el qual es presenten, l'actriu també va afirmar en un dels àudios presentats com a evidències en la cort de l'estat de Virgínia que si Johnny decidia explicar la veritat sobre els casos de violència que ell havia patit ningú no el creuria. "Explica-ho al món, Johnny. Digues 'Jo, Johnny Depp, un home, soc víctima de violència domèstica', es va escoltar dir a Amber Heard amb un to desafiador, al·legant que ningú no el creuria si ell decidís exposar-la. Tanmateix, Johnny Depp va decidir afirmar sota jurament que ell sí que va ser víctima de violència domèstica per part de la seva exparella i que ell mai no ha maltractat cap dona en tota la seva vida, fonamentant la seva demanda per difamació per netejar el seu nom després de les acusacions públiques d'Amber Heard.