En menys d'un any, ja hem conegut fins a tres nuvis de Julia Janeiro. La jove va complir els 18 anys el mes d'abril passat, moment en què va decidir fugir de casa i anar-se'n a estudiar Madrid. La vam conèixer al costat de Brayan Mejía, però ambdós van decidir trencar la seva relació i uns dies més tard va aparèixer de la mà d'Álex Balboa. Fa gairebé dos mesos, aquests van protagonitzar un enfrontament a la sortida d'una discoteca.

Sembla que a Álex Balboa no li ha interessat ser una persona pública. Després d'aquest aldarull, va estar en tot moment en el punt de mira dels mitjans. Ell és futbolista i no vol que la premsa del cor perjudiqui la seva carrera, així que ha decidit trencar la relació.

María José Campanario, Álex Balboa i Julia Janeiro/ Agencia

María José Campanario, Álex Balboa i Julia Janeiro/ Agencia

Però Julia Janeiro ja ha trobat recanvi. Enamorada de nou. I sí, d'un altre futbolista. En aquesta ocasió es tracta de Tommy Rossi. Ha trobat en el jove un gran suport en moments difícils. La seva relació va vent en popa i és que la filla de Jesulín de Ubrique està perfectament integrada en la vida del futbolista. Se la va veure asseguda a les grades en l'últim partit del seu noi. Va estar en tot moment acompanyada de la família del nuvi, amb qui la vam veure compartir confidències. Ja es coneixen i li tenen molt afecte, com si fos una filla.

tommy rossi

Tommy Rossi/ Agencia

Julia Janeiro va tornar a guardar silenci davant de les preguntes dels mitjans congregats al voltant de l'estadi. Això sí, vam poder veure que la relació és ja oficial. Tanmateix, Jesulín de Ubrique no seria tan feliç amb aquest festeig. Han estat tres nuvis en un període molt curt de temps i el torero no pensa conèixer la família del nuvi fins que tot estigui més assentat. Segons fonts properes a la parella, Tommy hauria convidat Jesulín de Ubrique i María José Campanario a un sopar familiar perquè els pares d'ambdós bàndols es coneguessin, però ha declinat la proposta, donant-li les gràcies.