Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan d'enhorabona. El matrimoni va comunicar en una exclusiva la setmana passada que estan esperant el seu tercer fill. Una notícia que a ells mateixos els va agafar per sorpresa. Encara estan de 12 setmanes i no han revelat el sexe del nadó. Aquest embaràs serà diferent per a Campanario perquè a més de superar els 40 pateix fibromiàlgia.

Jesulín i María José Campanario sexe nadó Telecinco

María José Campanario / MEDIASET

Revelen el sexe i el nom del nadó del matrimoni

El programa 'Socialité' ha intentat posar-se en contacte amb el matrimoni, però no han volgut parlar. Han estat dos examics de la parella qui ha parlat llargament. Es diuen Toñi de Barbate i José Antonio Aguilera. La dona confessa que està segura que serà nen. "Segur, segur que serà un nen", confessa segura seguríssima. Amb la mort recent del pare del torero, la dona creu segur que es dirà Humberto. És el que més il·lusió li faria al destre. "Segur que li trucarà Humberto com el seu avi patern", diu.

movil maria jose campanar GTRES

María José Campanario / AGÈNCIA

Toñi, l'examiga de María José Campanario, no hauria acabat gaire bé amb ella, revela que l'odontòloga vol ser una còpia de Belén Esteban. Sent enveja per la col·laboradora des de fa molt temps. Segons aquesta, Campanario s'ha quedat embarassada perquè sabia que Belén Esteban caminava buscant un nen amb Miguel Marcos. "Com sabia que Belén estava buscant fills, saps?, doncs la Campanario per ser protagonista s'ha quedat embarassada" afegeix Toñi. D'aquesta forma li dona la de Paracuellos on fa més mal. A la col·laboradora li costaria més quedar-se embarassada per la seva edat.

"Això és un infern, aquesta casa és un infern. El matrimoni ha estat en crisi", sentència José Antonio, qui no té cap problema en donar dur al matrimoni. "Ell mai no ha estat un home d'una sola dona", confessa José Antonio Aguilera.

jesulin d'ubrique maria jose campanar torres toni morenor 524458481 161248471 1024x576

María José Campanario / EFE

Jesulín de Ubrique i María José Campanario no desmenteixen ni confirmen aquestes informacions. El matrimoni tindria intencions de donar una exclusiva amb el sexe del nadó, a més d'una altra exclusiva amb el posat oficial familiar quan neixi.

Andrea Janeiro i Belén Esteban es van assabentar de la notícia just després de sortir publicada en la premsa.