El mes d'abril passat Julia Janeiro es va alçar amb la majoria d'edat. Des d'aquell moment s'ha convertit en un personatge públic, ja que aquesta no hi ha renunciat. Les càmeres la segueixen diàriament, i encara que no és de gaires paraules, li agrada. De moment no ha participat en cap programa de televisió ni tampoc ha concedit entrevistes, però no es descarta en un futur pròxim. Sembla que Jesulín de Ubrique i María José Campanario les haurien frenat pagant-li l'operació de pit que tant demanava.

Julia Janeiro i Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique amb Julia Janeiro

Julia Janeiro va optar per anar-se'n a viure a Madrid després de l'estiu. Allà es més a prop dels mitjans de comunicació i pot treballar més còmodament amb les marques. Tanmateix, el que semblava un futur prometedor i tranquil s'ha tornat complicat a la primera de canvi. La filla de Jesulín de Ubrique va tallar amb Brayan Mejía el mes de setembre passat. Aquesta assegura haver viscut diversos episodis d'"assetjament" per part del futbolista. L'amenaça de fer el que ell volgués o s'asseia en un plató de televisió a explicar-ho tot sobre la seva família.

Brayan Mejía exnòvio Julia Janeiro GTRES

Brayan Mejía, ex de Julia Janeiro

La família Janeiro pren accions legals contra l'ex de Julia Janeiro

Julia Janeiro va trobar l'amor en un altre noi, Álex Balboa, també futbolista. Fa unes setmanes les seves dues parelles es van trobar en una discoteca i van tenir un fort enfrontament a la sortida d'aquesta. L'influencer va voler intervenir per separar-los però ja va ser massa tard. Es va emportar un cop contra el terra. Julia té molta por i ho està passant molt malament. És un episodi molt preocupant. María José Campanario i Jesulín de Ubrique ja han emprès accions legals contra el futbolista, qui assegura que ha rebut diverses ofertes per concedir una entrevista. Els pares de la jove estan disposats a arribar fins al final perquè l'honor i la dignitat de la seva filla quedin reposats al lloc adequat.

Julia Janeiro a l'ascensor

Julia Janeiro

La família s'ha deixat assessorar pel seu advocat Antonio González Zapatero. De moment, ja s'ha interposat una denúncia per agressió. La revista Semana ha publicat les imatges on podem veure Julia als jutjats acompanyada dels seus representants legals. Els seus pares van preferir no acompanyar-la. No obstant això, Jesulín també s'ha instal·lat a Madrid fins que s'arregli tot. Álex Balboa, actual parella de la jove, serà un testimoni clau en el judici, encara sense data.