Jesulín de Ubrique i María José Campanario passen per un dels seus millors moments personals. El matrimoni va confirmar el mes de desembre passat la futura arribada d'un nou membre a la família. L'odontòloga està embarassada del seu tercer fill. Una notícia que ha estat inesperada fins i tot per a ells. Ara descansa en Ambicions. Aquest 2022 serà el seu gran any. Aviat en podrem veure en Antena 3 al destre superant tots els reptes en 'El Desafío, però a més han rebut un regal.

jesulin d'ubrique maria jose campanar torres toni morenor 524458481 161248471 1024x576

Jesulín de Ubrique i María José Campanario / EFE

Jesulín de Ubrique i María José Campanario guanyen el judici

El matrimoni és molt recelós de la seva vida privada i no deixa d'ocupar titulars en tots els mitjans, alguns de bastant molestos, així que no dubten a prendre mesures legals contra ells per defensar el seu honor i intimitat. Aquest mateix dijous sortia a la llum que Jesulín de Ubrique i María José Campanario guanyaven la batalla contra Mediaset. La corporació italiana ha estat condemnada una indemnització a la parella per emetre en diferents programes un contingut referit a una presumpta ruptura de la parella i una infidelitat per part del torero amb diverses presentadores de la cadena.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario van interposar una denúncia al grup de comunicació el juny de 2020 per una intromissió il·legítima als drets a l'honor i a la intimitat. Un any i mig després, el jutge Carlos José Rodríguez ha donat la raó al matrimoni. No obstant això, en la denúncia ells demanaven 500.000 euros.

jesulin d'ubrique GTRES

Jesulín de Ubrique / EFE

Tal com informa la sentència, a què ha tingut accés ABC, Mediaset haurà de realitzar un doble pagament als pares de Julia Janeiro. D'una banda, haurà d'abonar 5.000 euros a cada un per unes imatges que es van emetre el passat 29 de gener de 2019 en 'Sálvame'. D'altra banda, un segon pagament de 185.000 euros per la repetició d'aquest mateix contingut en tots els espais de la cadena.

Aquesta història es va emetre durant sis dies en diferents programes de la cadena i a diverses hores. Aquesta informació, segons la sentència del magistrat, mostra un "menyspreu absolut envers la realitat i la veritat", així com critica que s'utilitzés la imatge de Jesulín de Ubrique en una roda de premsa pública per motius aliens a la notícia "per generar l'expectació de l'audiència".