Isabel Preysler és una de les dones més seductores del país. La jove ha enlluernat els homes més ben plantats i influents de la societat. Julio Iglesias, Carlos Falcó o Miguel Boyer. Quan aquest últim va morir a causa d'un infart el 2014, la filla de Tamara Falcó va començar a parlar amb Mario Vargas Llosa, amb qui va començar a sortir mesos més tard amb la desaprovació d'Ana Boyer, la seva última filla.

Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler van mantenir una relació de vuit anys. A finals de 2022 van decidir separar-se. Una notícia bomba que va comunicar la reina de cors a cop d'exclusiva a la seva revista amiga, 'Hola'. Segons la mare de la marquesa de Griñón va acabar ella cansada de la gelosia infundada de l'escriptor. Tanmateix, la versió de l'entorn del premi Nobel és ben diferent. Vargas estava cansat de pertànyer als mons mediàtics de Preysler i Falcó. Sempre estava envoltat de càmeres.

Isabel Preysler
Isabel Preysler

Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler es van conèixer el 1986. Aleshores ella treballava per a 'Hola'. Realitzava entrevistes a les persones més influents de la societat. L'escriptor es va quedar enamorat de la seva bellesa, però en aquell moment a la reina de cors no li interessava el més mínim. No era el seu objectiu. Li va dir que li truqués quan fos premi Nobel. I així va ser. Quan es va assabentar que va enviduar de Miguel Boyer li va trucar i va deixar a Patricia Llosa, la seva dona i mare dels seus tres fills, per ella quan complien 50 anys de casats.

Isabel Preysler podria estar enamorada d'un empresari

Ara totes les mirades estan posades a Isabel Preysler. Són molts els mitjans de comunicació que estan esperant una nova relació. Tanmateix, als seus 71 anys, la mare de Tamara Falcó revela que està ben sola. Ara se centrarà en els seus fills i els seus nets, la seva il·lusió més gran.

Isabel Preysler netflix
Isabel Preysler netflix

Tanmateix, Paloma Barrientos va detallar a 'Festa', programa de Telecinco presentat per Emma García, que Isabel Preysler podria estar novament il·lusionada. "Es veuen fora del país, és un senyor que està divorciat d'uns 70 anys amb molt bon aspecte" va apuntar la periodista. Un empresari amb una molt bona posició i amb un gran patrimoni.

Segons la periodista, Isabel Preysler coneix aquest home des de fa mesos. És a dir que podria haver mantingut relacions amb ell mentre estava amb Mario Vargas Llosa.