"No hi ha prou zeros en aquesta cadena", encara recordem una de les frases més mítiques d'Isabel Pantoja. La cançonetista es va enfadar per enèsima vegada amb la cadena després del seu ingrés a la presó i no va tornar. Tanmateix, quan els deutes ofeguen tot canvia. Després de la participació de Kiko Rivera en 'GH DUO' per salvar Cantora, era el torn de la cantant. Isabel Pantoja sorprenia a tots convertint-se en la concursant revelació de 'Supervivientes 2019'. La seva primera aparició en un reality.

Aquesta participació no era més que un contracte d'exclusivitat de dos anys de durada amb el grup de comunicació per dos milions d'euros, on s'incloïa també diverses col·laboracions en programes de la cadena i una entrevista que mai no es va realitzar. Pantoja va renovar aquest contracte per dos anys més i està a punt d'expirar. El veritable motiu per fer aquest pas no és cap altre que una gira de concerts per tot el món. Però la pandèmia la va aniquilar.

Isabel Pantoja somia pujar de nou als escenaris per aconseguir diners ja que el clan té importants deutes. 'Sálvame' va explicar amb la visita de Loli, una íntima examiga de la cançonetista, qui va revelar que la cantant podria haver realitzat aquesta gira molt abans, però Agustín, el seu germà i representant, va demanar el doble de diners que se li oferia.

"Volen reactivar la imatge d'Isabel Pantoja de cara a una gira. Una gira que ja estava programada i que va rebutjar en el seu moment perquè el seu germà, Agustín Pantoja va demanar el doble", ha comentat el periodista Antonio Rossi.

Isabel Pantoja en 'Top Star' Telecinco

Isabel Pantoja

"Tenia tancat 3 milions d'euros i va demanar 6 milions. Estava tancat que fes 30 concerts per Amèrica Llatina", ha revelat el periodista Antonio Rossi. "Isabel va imposar a Agustín Pantoja. Es va emportar el 'dossier' i tot, i Agustín Pantoja va sortir de la tangent i va demanar 6 milions perquè la seva germana cantés. Va ser inviable", ha destapat el col·laborador.

Isabel Pantoja, Telecinco

Isabel Pantoja

"Això va ser just quan va acabar el seu pas per 'Supervivientes'. Això és el que Agustín Pantoja vol reprendre perquè té els contactes dels representants amb els que es va reunir", ha apuntat Rossi.

Risto Mejide, Isabel Pantoja i Danna Paola, Telecinco

Isabel Pantoja en Top Star

Telecinco no compta amb Isabel Pantoja per a 'Idol Kids'

Es desconeix si Mediaset podria reprendre la gira de concerts que tenien pendents, ja que la cantant no ha complert la seva part del tracte. De fet, la cadena ja promociona el càsting de la segona temporada d'Idols kids, i en aquesta ocasió, Isabel Pantoja s'ha quedat fora del jurat. De moment, no s'ha anunciat el nom dels nous membres del jurat. L'únic que sabem és que tampoc estarà Carlos Jean, i ja només ens queda pensar que Telecinco comptarà de nou amb Risto Mejide. Edurne es mantindria.