Gustavo guarda absolut silenci mentre a 'Sálvame' parlen d'ell i la seva suposada traïció a María Teresa Campos. El xofer de la veterana comunicadora porta al seu servei més de 30 anys, en aquesta última etapa de la seva vida s'ha convertit en la persona més important. És qui li evadeix aquest sentiment de solitud en el qual està immersa. El jove és ara el protagonista de les quatre hores de 'Sálvame', i això ha provocat un terrible enuig a Terelu i Carmen Borrego que a punt han estat de repetir el seu abandonament. Les col·laboradores sempre han defensat el xofer de la seva mare, i és que aquest s'ha portat amb ella com un fill. De fet, elles mateixes el veuen com un germà.

És curiós que justament ara es parli cada dia de Gustavo. Una persona que s'ha mantingut sempre al marge de la crònica social, malgrat treballar per a una de les famílies més mediàtiques del país. Sempre reservat i callat, a les ordres de María Teresa Campos. Mai no ha aparegut en cap mitjà de comunicació. La seva única entrevista va ser concedida a Lecturas fa uns mesos.

Chófer Gustavo, María Teresa Campos
Chófer Gustavo, María Teresa Campos

Gustavo hauria traït a María Teresa Campos: àudios i enregistraments

Ara Kiko Hernández l'acusa de traïció. Suposadament Gustavo hauria filtrat uns àudios i uns enregistraments que deixarien en molt mal lloc a María Teresa Campos i a les seves filles. Aquest pla estaria orquestrat per la xicota d'aquest. El col·laborador assegura que és "el infiltrat" de la família. A més, ha estat l'encarregat de revelar moltes intimitats d'elles. Li va ensenyar a Carmen Borrego el contingut d'un missatge que l'afectaria sobre manera.

"La tarda serà calenta, li tocarà fins a l'apuntador", advertia Kiko Hernández, cansat de què es qüestió la seva exclusiva sobre Gustavo. "Fa 14 anys que dono molt bones informacions, aquesta no és que m'arribi, és que l'he viscut jo i tinc ganes d'escoltar Carmen Borrego dient-me a la cara que no em creï".

Kiko Hernández assegura que Gustavo s'ha lucrat facilitant informació a alguns mitjans de comunicació. "Amb molts més temes, ell té multioficis", deia. Assegura que "Belén Rodríguez, que ara no parla amb 'Sálvame', és una altra de les persones que ho sap. Segons Kiko, això porta mig any sent "vox populi" i ell mateix hauria alertat Terelu Campos: "Ens traiem tots les caretes? Quan li ho vaig explicar a Terelu, em va dir que s'ho podia imaginar".

María Teresa Campos Mediaset
María Teresa Campos Mediaset

Aquests enregistraments de què parla Kiko Hernández els hauria fet la seva parella, Ainhoa. "Ha ensenyat aquestes converses, li ho vaig dir a Terelu i ella em va dir: 'Ara què faig? Com puc fer fora a aquesta persona que és el suport de la meva mare?" Però n'hi ha més perquè també hauria "avisat la premsa". En alguna ocasió hauria vist amb els seus propis ulls a Gustavo parlar amb un fotògraf a les portes de la casa de María Teresa Campos.

"M'ha explicat intimitats tan fàcils de demostrar que, si en expliqués quatre, Terelu trucaria per dir que em creï", deia Kiko. Va escriure aquestes intimitats en un paper per ensenyar-los-les a direcció i a Jorge Javier Vázquez.

"M'han explicat coses tan fortes, tan secretes, de les Campos, que ho escric, ho llegeixen i ja que li diguin a la resta dels companys si el que estic explicant és cert o no", deia Kiko.

Kiko Hernández assegura tenir en el seu poder una captura de pantalla on es pot llegir clarament la desconfiança que Carmen Borrego té d'Alejandra Rubio, respecte "a què la seva neboda avisa la premsa".