La guerra entre Antonio David Flores i 'Sálvame' no cessa. El programa de 'La fàbrica de la tele' vol fer malbé la seva imatge a qualsevol preu. Sempre s'ha parlat de la seva fama de faldiller i se li han atribuït diverses infidelitats. Pel que sembla seria una de les coses que hauria desestabilitzat el matrimoni entre l'exguàrdia civil i Olga Moreno. Flores ha negat rotundament tot. Però després de la seva concentració a Màlaga contra 'Sálvame' i Telecinco, on va reunir més d'un centenar de persones, la productora ha decidit contraatacar.

Antonio David Flores en la manifestación de Marea Blava

Antonio David Flores

Segons el programa, Antonio David Flores va intentar ser infidel a Rocío Carrasco i a Olga Moreno amb Marlène Mourreau i qui va parlar amb l'espai per donar tot luxe de detalls. Això va ocórrer en el reservat de la discoteca Palazzo, a Sevilla. Ell es va abalançar sobre ella per intentar besar-la. Aquesta informació ha estat desmentida per Mourreau, no obstant això, confirma que el malagueny va intentar un acostament amb ella.

Antonio David Flores va intentar conquerir la model en diverses ocasions

"Ella anava de convidada. Entre ximplejo i ximplejo, els treballadors el van trobar fent un petó", ha explicat el testimoni, que ha afegit: "Una mica més i l'enxampa Olga. La van veure pujar a la zona VIP i el van avisar a ell i no va passar res".

Després d'aquest testimoni, el programa s'ha posat en contacte mitjançant una trucada amb la model. "Que m'he embolicat amb ell? No, per què? Que m'haurà lligat com li ha lligat a totes", ha aclarit la model en l'arrencada de la conversa.

Antonio David Flores

Antonio David Flores

"Ho va intentar quan estava amb Rociíto. Ho va intentar però jo estava amb el meu marit. Era a la muntanya, convidats a l'hotel. Hi havia una avaria al bany, a la dutxa de la meva habitació," ha comentat. En aquell moment, Rocío Carrasco i Antonio David Flores es trobaven allotjats a l'habitació del costat.

"Va venir a veure el bany i es va voler aprofitar de mi. El vaig posar al seu lloc directament perquè jo estava amb el meu futur exmarit. Ell ho sabia també perquè l'hi vaig explicar", ha aclarit. Segons la model, Antonio David Flores va intentar traspassar la línia, però ella no li ho va permetre. Va deixar clar que això ho fa amb totes.

Marlene Mourreau

Marlene Mourreau

"Va intentar besar-me, posar-me mà... Una ximpleria. El que passa és que quan li vaig dir a Rociíto 'no pot ser el teu marit aquest home', no em va voler creure". A l'estiu següent Rocío Carrasco, ja separada d'Antonio David Flores, va cridar a Monrreau i li va reconèixer que va tenir raó.

El malagueny queda totalment retratat amb les últimes paraules de Monrreau. "Jo no m'embolico amb els homes més baixets que jo. Ni rotllo ni res. Sé que és un home molt sortit, molt calent, molt graciós... Sempre li han agradat les dones sexis i amb molt pit", conclou. Anys més tard va tornar a intentar-ho amb ella quan aquest estava amb Olga Moreno.