Ibai Llanos és un dels streamer més famosos d'Espanya i encara que coneix des de fa pocs anys el futbolista Gerard Piqué, han enfortit una amistat que els ha convertit en socis empresarials. Però no conforme amb això, l'estrella dels esports electrònics acaba de sortir al més recent videoclip de Shakira, al costat de Rauw Alejandro.

La veu del streamer apareix els primers 12 segons del vídeo quan diu: "No has trobat cap diamant; aprofita aquesta finestra que et dona 'El Diario de Patrícia' i envia el missatge que sentis del cor. Et poso una música de fons? Et posaré 'Romantic'. Val, Mario? Discurs llarg", després apareix la colombiana i el portorriqueny per interpretar el tema 'Te felicito', on Ibai Llanos ha tingut una participació especial.

"Heu escoltat el que es diu de fons? Soc jo. Em va dir Shakira si podia utilitzar un àudio meu, o sigui un extracte del meu streaming. I li vaig dir 'Sí, la veritat'. És que molta gent em pregunta si es que aparec en un videoclip, fins i tot vaig haver de firmar un paper de no sé què", va dir l'estrella dels videojocs en un directe, on va narrar detalls del nou vídeo de la núvia de Gerard Piqué.

Mentre sona la veu d'Ibai Llanos, rep a la seva llar una targeta de felicitacions que li canta "Perquè ets un gran mentider i ningú no ho pot negar". Així és com comença la història de la nova producció de Shakira, en un escenari futurista, ballant entre llums de neó, on la colombiana apareix armant un robot que recrea el seu home ideal. La cançó combina el funk amb el reggaeton en una proposta enganxosa i ballable. L'artista dirigeix el missatge a una persona que li ha fet mal i no ha estat sincera amb ella. "Et felicito, que bé actues. D'això no em cap dubte, amb el teu paper continua", diu en la tornada. El videoclip va ser rodat a Barcelona i ha estat dirigit pel dissenyador gràfic i director d'art català Jaume de la Iguana. 'Te Felicito' és el primer single que Shakira presenta des que llancés 'Don't Wait Up' a l'estiu de 2021.

Gerard Piqué 2 Twitch
Gerard Piqué

Aquesta podria ser la primera de diverses aparicions d'Ibai Llanos a les produccions de Shakira, jutjant per la proximitat que manté amb Gerard Piqué. Entre el defensa del F. C. Barcelona i el streamer hi ha una amistat que implica diversos negocis, un d'ells 'KOI', l'equip de eSports propietat d'ambdós personatges que s'ha convertit en una societat molt rendible i que els ha portat a esdeveniments tan mediàtics com la Ballon World Cup o la compra dels drets de la Ligue 1 i Copa Amèrica a Twitch.

L'amistat d'Ibai Llanos amb la parella de Shakira el va portar a entrevistar recentment a MIlan, el fill gran de la colombiana amb Gerard Piqué, amb qui va comentar els quarts de final del torneig de League of Legends, en el qual s'enfrontaven l'equip de Piqué i Ibai 'Finetwork KOI' contra els Bisons. "El meu pare està una mica gran, però que jugui encara", va dir el petit, en part de la conversa, arrencant les rialles de tots.