La setmana passada Terelu Campos va celebrar el seu aniversari amb alguns familiars, com la seva filla Alejandra Rubio, o el seu cunyat, així com alguns amics de la professió, com Kiko Matamoros, Isabel Rábago o Kike Calleja. Tanmateix, hi va haver algunes absències sonades. Belén Esteban no va estar convidada, així ho va deixar clar ella mateixa. "Trobo a faltar que almenys m'ho digués", es lamentava Belén.

Després dels retrets de Belén Esteban, Terelu Campos va voler aclarir el motiu pel qual no va convidar a la seva companya i amiga. "No hi ha res millor en la vida que dir el que un sent", començava Terelu Campos en la tarda de 'Salvame'. Es va mostrar molt preocupada. L'explicació era senzilla. "Amor, pensava que no estaves a Madrid", li va escriure Terelu a Belén. La col·laboradora de 'Sálvame' va tornar la setmana passada al plató. Belén Esteban va passar uns dies a Tenerife juntament amb Miguel Marcos.

Terelu Campos MEDIASET
Terelu Campos MEDIASET

Però no és amb l'única que va tenir algun petit frec amb Terelu Campos. La seva germana, Carmen Borrego, va llançar més llenya al foc. Ho va fer quan la presentadora de 'Sálvame' va elogiar una de les seves persones favorites. La filla de María Teresa Campos s'ha recolzat sempre en Kike Calleja, company de 'Sálvame'. És el seu íntim amic. "És amb la persona que jo surto totes les setmanes de la meva vida, m'aguanten a casa seva: 'Estic sola, estic avorrida, em vaig a sopar amb vosaltres, queda't a dormir", revela.

La relació de Kike Calleja i Terelu Campos

És en aquell precís instant quan Carmen Borrego va aprofitar per llançar-li un retret. "Això abans ho feia amb mi, ja no ho fa", ha reaccionat Carmen Borrego en aquell moment en escoltar la seva germana. "Quin zasca", s'ha sorprès Lydia Lozano en escoltar Carmen i Borrego ha afegit: "És veritat o no? Però no és amb mala intenció".

Terelu Campos SÁLVAME
Terelu Campos SÁLVAME

Ja al seu dia Kike Calleja va explicar que l'unia a la filla de María Teresa Campos. "A Terelu la vull molt. Per a mi és una persona molt important. M'agrada cuidar-la, m'agrada protegir-la, m'agrada que sigui feliç", ha explicat el reporter abans de sincerar-se.

"Jo, probablement, quan vam tenir la nostra història, no vaig saber viure-la i gaudir-la com a mi m'hagués agradat", explicava el reporter. "Fins i tot jo vaig arribar a enamorar-me després d'estar amb ella". "Sempre he dit que he viscut una etapa molt complicada en la meva vida", va assegurar. "En aquell moment no estava centrat per haver pogut viure aquesta història. I això li ho he dit a ella".