Himar González va fer els seus primers passos en televisió a la seva terra natal, Canarias. Tanmateix, Mario Picazzo li va oferir l'oportunitat de desembarcar a la televisió nacional amb Telecinco. Però el 2011 va rebre una potent oferta d'Atresmedia i va acceptar sense pensar-s'ho dues vegades. Els informatius d'Antena 3 són els més vistos, molt per sobre de la resta, i ella sabia que allà podia destacar. Exactament, amb el pas del temps va succeir. La canària s'ha convertit en una d'indispensable en 'El Temps d'Antena 3'. Ella s'encarrega de l'edició de Cap de setmana al costat de Matías Prats i Mónica Carrillo.

La meteoròloga ha despertat l'interès de milions de persones per la seva professionalitat, però també pel seu indubtable atractiu físic. La presentadora és una de les dones més atractives del país. Això ha provocat que les seves xarxes socials comptin amb milers de seguidors diàriament i se la pugui considerar ja una influencer. De fet, ha acudit a diversos esdeveniments i ha col·laborat amb algunes marques.

Himar González A3
Himar González A3

A Instagram podem conèixer alguns detalls més d'Himar González. La jove és una apassionada de pràcticament tots els esports, especialment aquells que estan relacionats amb el mar, i és que la seva terra és el seu refugi. Sempre que té temps lliure, especialment els dies de diari, agafa un vol destí Gran Canària per gaudir del bon clima, però especialment de la seva família, el motor de la seva vida.

Himar González és molt discreta amb la seva vida privada. En xarxes socials no comparteix cap publicació amb parella. Es desconeix si està compromesa o soltera en el dia d'avui. El que està clar és que viu un dels millors moments professionals i personals.

Així serà Himar González, segons la Intel·ligència Artificial

Fa unes setmanes la famosa aplicació FaceApp va tornar a posar-se de moda amb el tema de la Intel·ligència Artificial. L'IA és la capacitat que té un dispositiu a realitzar tasques com un humà. A través de dades és capaç de donar un resultat proper a la realitat. Precisament, l'esmentada aplicació aconsegueix a través d'una fotografia veure com seria aquesta persona d'aquí a uns anys. Hem volgut fer la prova amb Himar González i aquest és el resultat.

En la fotografia podria tenir perfectament uns 70 anys. Mostra un rostre molt envellit, amb bastantes arrugues d'expressió, però predominen molt més les seves arrugues al rostre. I és que Himar, ja sigui pels filtres que utilitza en les seves fotografies o per les seves cures facials, oblida massa el coll, una part fonamental on queda al descobert l'edat d'una persona.

Himar González FaceApp
Himar González FaceApp
Himar González anciana FaceApp