Antena 3 posa tota la carn a la graella per deslluir l'estrena de 'Supervivientes'. En un primer moment, es creia que la cadena de San Sebastián de los Reyes anava a estrenar l'especial de 'Pasapalabra' en prime time, però finalment es mantindrà en el seu horari habitual. Tanmateix, sí que aposten fortament per l'access.

'El Hormiguero' és el talismà d'Antena 3. Després de 16 anys en antena, l'espai no es ressent i continua sent el programa més vist de la televisió amb una mitjana de 2,5 milions d'espectadors i un 15% de quota de pantalla. Amb la pandèmia l'espai es va allargar fins a les onze de la nit, hora en què estrenen el programa, pel·lícula o sèrie de torn.

Jesulín d'Ubrique
Jesulín d'Ubrique

Jesulín de Ubrique visitarà 'El Hormiguero' aquest dijous

Amb una hora ja de 'Supervivientes', Antena 3 espera que els espectadors desconnectin al principi amb la visita bomba de Jesulín de Ubrique. El torero serà entrevistat per Pablo Motos per parlar del seu pas per 'El Desafío', que emet tots els divendres la seva segona temporada.

Jesulín de Ubrique està molt content amb aquesta nova oportunitat i disposat a guanyar. Aquest pas per la televisió no només ha millorat la seva economia sinó que a més li ha permès netejar la seva imatge, aquella que Belén Esteban havia embrutat.

Jesulín d'Ubrique ATRESMEDIA
Jesulín d'Ubrique ATRESMEDIA

Lògicament, 'El Hormiguero' no és un programa de premsa del cor, per tant les preguntes sobre la seva vida personal estaran totalment vetades. No obstant això, és normal que parli de la seva futura paternitat i dels seus fills. Tanmateix, per no tenir problemes, Jesulín de Ubrique, com ha fet fins ara, no parlarà d'Andrea Janeiro, així que ens quedarem sense saber l'opinió de la jove sobre el seu futur germà. La jove també li va fer prometre-li que no parlaria d'ella públicament, a diferència de la seva germana vol continuar sent una persona anònima.

Jesulín de Ubrique es divertirà amb les preguntes de Pablo Motos, les de Trancas i Barrancas i les seccions dels col·laboradors. Després de la seva visita tindrà lloc la tertúlia de cada dijous, encara que probablement en aquesta ocasió, com ha succeït en altres lliuraments, es traslladi a dimecres perquè el torero estigui present en tot el programa.

Belén Esteban haurà d'estar molt pendent de 'El Hormiguero', encara que recolzi a la cadena rival. Qui segur que li estarà veient i li animarà és Julia Janeiro.