La supermodel alemanya Heidi Klum, famosa per les seves enlluernadores disfresses d'Halloween, es troba gaudint d'un dels millors moments de la seva vida. És mare de 4 fills i està feliçment casada amb un dels integrants del grup Tòquio Hotel, Tom Kaulitz, des de 2019. A més, ha estat una de les figures principals de programes com 'American 's Got Talent' i 'Germany's Next Top-Model', la versió alemanya del famós reality presentat per Tyra Banks.

Recentment, la famosa supermodel va ser convidada al show d'Ellen DeGeneres, on va confessar que havia assegurat una part del seu cos per una xifra milionària, fent èmfasi en una anècdota relacionada amb el valor d'aquesta zona del seu cos.

Ellen DeGeneres GTRES

Ellen DeGeneres/ Agència

La model va explicar en el programa que va assegurar les seves llargues i boniques cames per un valor superior als dos milions de dòlars. La notícia en si mateixa no és gens estranya, ja que moltes celebritats decideixen assegurar algunes zones del seu cos, però en el cas de Klum la història és una mica diferent perquè una de les seves cames està assegurada per un valor superior a l'altra, aconseguint sorprendre DeGeneres amb la seva confessió.

Heidi va comentar que la seva idea era assegurar cada una de les seves cames per 1,2 milions de dòlars, però la persona encarregada d'avaluar la taxació de la seva assegurança es va adonar d'un detall a una de les seves cames, indicant-li que ambdues no podien ser assegurades per la mateixa xifra, i li va oferir un valor inferior a una de les seves esveltes extremitats. "Quan era jove vaig caure amb un vas i tinc una gran cicatriu sobre el genoll esquerre", va explicar la model, mentre assenyalava la seva cicatriu. Klum va confessar que gairebé ningú no s'ha adonat d'aquest detall, ja que utilitza "tant auto bronzejador que no pots veure-la", va comptar.

Heidi Klum/ Agencia

Heidi Klum/ Agencia

Després de l'avaluació del personal d'assegurances, la cama dreta d'Heidi Klum va ser assegurada per 1,2 milions de dòlars, mentre que l'esquerra la van assegurar per un milió, 200.000 dòlars menys que la seva cama dreta. La model, que mai no s'ha acomplexat per aquesta cicatriu, sol lluir les seves boniques cames en utilitzar diminuts vestits i minifaldilles, ja que amb la seva tècnica del bronzejador és gairebé imperceptible. Heidi ha comentat en diverses ocasions que les seves cames són la part favorita del seu cos. "M'agrada centrar el look a les cames quan surto o quan tinc un esdeveniment de catifa vermella", va indicar en una entrevista per a 'People'.

Encara que la model hagi obtingut una assegurança milionària per les seves cames, el cert és que algunes celebritats s'han tornat una mica boges amb les xifres de la seva assegurança. Les cames de David Beckham estan valorades en gairebé 150 milions d'euros, mentre que les de Cristiano Ronaldo estan assegurades per 103 milions. La cantant Taylor Swift ha estat una mica més modesta que els futbolistes, i ha assegurat les seves cames per la impactant xifra de 40 milions de dòlars, 20 vegades més que el valor de l'assegurança de la prestigiosa model alemanya.