Hailey Bieber torna a ser el centre dels titulars, i aquesta vegada no té res a veure amb cap escàndol relacionat amb Selena Gómez ni amb el seu treball, sinó amb les xarxes socials del seu espòs Justin Bieber. Recentment, el canadenc va postejar en el seu compte oficial d'Instagram unes imatges en les quals apareix al costat de la seva esposa. En la primera fotografia, es veu Hailey Bieber fent-li un petó a la galta a l'artista i en la segona, apareixen llestos per besar-se a la boca.

Per què insinuen que Hailey Bieber maneja les xarxes socials de Justin?

I, encara que generalment l'artista va acostumar als seus fans a publicar fotos junts, el que realment va captar l'atenció de tots van ser els comentaris d'ambdues publicacions, ja que els cibernautes estan convençuts que Hailey Bieber maneja les xarxes socials de Justin. Els fans de l'intèrpret de 'Baby' van arribar a la conclusió que la creadora de Rhode Beauty és darrere de les publicacions del seu espòs. "Dona-li el seu telèfon", "Hailey utilitza el telèfon de Justin" i "El moment en el qual ens vam adonar que l'equip d'Hailey controla les xarxes socials de Justin", són alguns dels comentaris que es poden veure a les publicacions.

En aquest sentit, tal com ressenya Elle en el seu lloc web, alguns fins i tot li van demanar a l'artista que canviés la contrasenya del seu mòbil perquè Hailey ja no pogués postejar res. Tot aquest enrenou, perquè sembla que els seguidors del cantant estan una mica cansats que tot el que publica a les seves xarxes té a veure amb la seva esposa. D'altra banda, hi ha els qui són una mica més extremistes i han arribat a la teoria que Hailey li ha robat la seva identitat. "El mòbil de Justin i el seu cervell van ser hackejats", va escriure un d'ells. Tanmateix, un altre grup de seguidors van sortir en la seva defensa dient que és normal que publiqui tantes fotos amb la seva esposa perquè està molt enamorat. Fins ara cap dels dos no ha fet declaracions sobre això, i el més probable és que mai no ho faran, i acabin optant com a solució limitar la secció de comentaris, com ja ha fet Hailey en altres ocasions.

Inseparables?... no sempre

Encara que el matrimoni sembla estar en el seu millor moment per totes les publicacions que ambdós fan a través de les seves xarxes socials, hi ha els qui critiquen el que va passar fa poc a la festa de Vanity Fair, la qual es duu a terme després de la cerimònia dels Premis Oscar. Resulta que les polèmiques van estar enfocades en la model perquè no va ser vista en fotografies al costat del seu espòs. Encara que, més enllà d'això, Hailey Bieber també ha estat en la mira de tots per un vídeo en TikTok en el qual alguns fanàtics de Selena Gómez asseguren que s'estava burlant de la cantant. Això n'ha portat alguns a especular sobre si Justin està prenent distància d'Hailey a causa del seu conflicte en xarxes socials amb la seva exnòvia. Es pot destacar que, Selena Gomez i Justin Bieber van mantenir una relació intermitent durant diversos anys i la seva ruptura va ser bastant mediàtica, així com indica Planeta.