María Sol Messi és el suport més gran de Leo Messi en els seus compromisos professionals relacionats amb el tèxtil. La jove, que encara no assoleix la trentena, és la germana petita del popular futbolista. L'única dona del clan argentí. Són quatre germans: Messi, Matías, Rodrigo i María Sol. Natural de Rosario, Argentina.

Tots els seus germans treballen per a algun dels seus negocis. Rodrigo qui li ajuda amb la seva agenda diària i Matías que gestiona les seves organitzacions caritatives, i per últim María Sol Messi, vinculada amb tots els projectes que tinguin relació amb la moda.

Messi i Marisol
Messi i Marisol

Després de Leo Messi, María Sol és qui més poder té en xarxes socials de tots els germans. És una persona molt familiar i una apassionada de la moda, com Antonella Roccuzzo. La germana del jugador sempre ha mantingut un perfil baix. Va saltar al focus mediàtic quan va saltar a la premsa que s'ocuparia d'una col·lecció tèxtil de la marca Messi. Però a més, té la seva pròpia col·lecció de roba. Recentment, ha estrenat la seva col·lecció de biquinis que ha enlluernat Antonella Roccuzzo.

María Sol Messi estrena nova col·lecció de biquinis

Precisament, és Antonella Roccuzzo qui ha donat a conèixer la col·lecció a través de les xarxes socials, on compta amb més de 20 milions de seguidors. La dona de Leo Messi ha demostrat d'aquesta forma la bona relació amb l'argentina.

Antonella es prepara per a l'estiu a l'Argentina el proper mes de desembre. Com tots els anys viatjarà amb la família per passar el Nadal. A la seva casa amb piscina aprofitarà per prendre el sol i ho farà amb els biquinis de moda, els de María Sol Messi.

biquinis marisol
biquinis marisol

María Sol Messi repeteix per segon any consecutiu la seva col·laboració amb la firma 'Biquinis Rio', disponible en el seu país natal i en Espanya. "Estrenant biquinis", va escriure Antonela juntament amb una fotografia que va publicar en les històries d'Instagram en la que apareixen uns paquets en els que es pot llegir: 'Ama Nacer by María Sol Messi".

La presentació va tenir lloc fa escassos dies, i ella mateixa el compartia emocionada a les seves xarxes socials. "Un altre any més juntes! Anem per més. Gràcies", va escriure juntament amb una fotografia feta durant l'esdeveniment.

Aquesta col·lecció és una càpsula composta per un total de 13 biquinis respectuosos amb el medi ambient. Cada biquini es ven en una bossa de tela que conté llavors. La intenció és que les seves compradores puguin sembrar amor.