El fitxatge de Cristiano Ronaldo pel club saudita Al-Nassr ha desencadenat una gran onada de dubtes respecte a les lleis que estarien trencant la parella formada per CR7 i la seva núvia, la model Georgina Rodríguez, en conviure en la mateixa residència sense estar casat. Tanmateix, ara s'ha donat a conèixer la notícia que l'Aràbia Saudita, país que es regeix sota les lleis islàmiques de la Xaria, li han donat el permís que l'astre del futbol visqui amb la seva núvia en la seva luxosa residència a Riad, saltant-se així una de les pitjors lleis contra la dona al país de l'Orient Mitjà.

Encara que aquesta no és la primera vegada que l'Aràbia Saudita fa una excepció a aquesta llei, el cert és que sí que ha estat un dels casos més mediàtics a causa de la popularitat de la parella. Davant d'això, un advocat saudita, especialista en les lleis de la Xaria, va indicar en una entrevista concedida a l'agència EFE el següent: "les lleis del regne encara prohibeixen la convivència sense un contracte de matrimoni". Tanmateix, "les autoritats han començat recentment a fer els ulls grossos i ja no persegueixen ningú, encara que aquestes lleis sí que s'utilitzen quan hi ha un problema o un delicte", va indicar l'expert. "Les missions diplomàtiques no poden atorgar un visat a una dona sense un contracte de matrimoni, però, per exemple, es fa els ulls grossos. Les dones entren amb una visa de turista, ja que un home i una dona poden obtenir-la per separat sense haver de revelar la naturalesa de la seva relació", va afegir l'advocat, assenyalant que les lleis laborals d'Arabia Saudita exigeixen que "qualsevol dona que obtingui una visa d'entrada al regne sigui l'esposa, treballadora o família de primer grau d'un home que resideixi" al país.

Per aquesta raó, i tractant-se de l'estrella principal del futbol saudita i el jugador amb el contracte més car del món, a Cristiano Ronaldo i a Georgina Rodríguez li han permès que visquin junts en una mansió ubicada en el punt més alt de la Kingdom Tower a Riad, però fins que aquesta mudança no es dugui a terme, la parella i els seus fills gaudiran dels voltants de 17 habitacions de luxe a l'hotel Four Season, per les quals pagaran uns 284.000 euros mensuals.

Gio Rodríguez aposta per un look conservador des que va arribar a l'Aràbia Saudita

Com era d'esperar-se, els saudites han fet algunes excepcions amb la parella. Tanmateix, Georgina haurà de respectar els estrictes costums del país islàmic, així que haurà de complir amb els codis de vestimenta de la nació aràbiga, oblidant-se dels looks reveladors i els prominents escots amb els que solia posar a les seves xarxes socials. "S'ha vist ja a Georgina amb una abaya i el cap més o menys tapat en un centre comercial pel que a les xarxes socials els saudites elogien que respecti els costums del lloc", va indicar el periodista àrab Marwan Atamnah.