Malgrat que els últims dies no han estat ni de prop els millors de la seva vida, Georgina Rodríguez ha tornat a la llum pública. Relaxada i molt optimista, reprenent les seves tasques. No fa molt va estar al Festival de Canes, va capturar totes les mirades i va tornar una de les més ben vestides de la gala. Va enlluernar amb un estilisme elegant i molt propi d'ella. No obstant això, la notícia realment interessant és que es punxa tot el cap una vegada cada 30 dies. Quins beneficis aconsegueix amb això? On ho fa? Responem a aquestes incògnites.

Recentment, apareixia en xarxes socials una fotografia de Georgina Rodríguez amb Cristiano Ronaldo. En ella es podia entreveure un outfit luxós, amb una de les bosses més costoses del món. Encara que una altra de les sorpreses de la setmana va ser que va compartir mitjançant els seus stories d'Instagram el tractament estètic que es realitza cada mes per mantenir una cabellera saludable. Es tracta de la mesoteràpia i el plasma ric en plaquetes, que formen part dels més nous descobriments de bellesa. Segons experts, convé més aplicar-los junts que separats. Aquest és un procediment al qual acudeix cada mes a les Clíniques Insparya, fundada per Cristiano Ronaldo i Paulo Ramos.

Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez

Així doncs, la mesoteràpia és un tractament compost de vitamines i àcid hialurònic, la qual cosa significa que regenera els fol·licles pilosos, causant el creixement progressiu del cabell i, per tant, frenant la caiguda. Per la seva part, el plasma ric en plaquetes és una porció de la sang del mateix pacient que ajuda a interrompre l'envelliment de la unitat fol·licular. Encara que es realitzen diverses injeccions subcutànies repartides per tot el cap, l'agulla és molt prima i el procés no fa mal. És per això que la cara de Georgina no delatava cap incomoditat.

Georgina Rodríguez vaticina un pentinat que serà el més top de l'estiu

Els resultats que ha aconseguit amb el seu tractament capil·lar mensual els pot presumir amb qualsevol pentinat en tendència que vulgui. Així que ha donat la pista de quin serà l'estil que triomfarà aquest estiu i amb tota la raó, ja que l'ajudarà a mantenir-se fresca i lleugera. Tanmateix, ha estat tota una impressió la seva nova aparença. Ja que, en l'àmbit del capil·lar, sol conservar la senzillesa. Generalment el porta solt, a una cua alta o amb lleugers rínxols, el que li dona més protagonisme al seu maquillatge i roba moltes vegades. Però com dèiem, s'ha rendit a les bòxer braids.

Les trenes de boxejadora, com també se'ls coneix, són reservades per a les que no temen un look un tant masculí i arriscat. A través de les seves històries, el seu públic s'ha assabentat de l'elecció d'aquestes trenes. Altres celebritats les han portat en diferents ocasions, aquest estiu tornen a estar de moda perquè la núvia de Cristiano finalment es va atrevir. I per què per a l'època estival? Perquè, mentre se sigui a la platja o la piscina, no hi haurà ni un cabell fora de lloc i són fàcils de fer. A més, combinen amb una multitud d'outfits.

Què t'ha semblat la lliçó de salut capil·lar i de perruqueria que ha dictat Georgina Rodríguez?