A menys de 24 hores per al primer enfrontament de l'Argentina en el Mundial, Leo Messi encara és dubte. L'astre argentí s'exercita al marge de l'equip de Lionel Scaloni. No obstant això, els seus fills ja estan preparats per donar suport al seu pare i a la selecció. L'albiceleste es veurà les cares contra l'Aràbia Saudita en la primera data del grup C. Aquest torneig serà molt especial per a Messi. Disputarà la seva cinquena Copa del Món.

Antonella Rocuzzo aprofita fins a l'últim minut perquè els seus tres fills perdin el menor temps possible d'escola, però dimarts vinent la família per complet estarà a Qatar per donar suport a Leo Messi i a la Selecció Argentina. Prova d'això és l'última publicació de l'empresària.

Davant dels seus més de 20 milions de seguidors, Antonella Roccuzzo va demostrar que és el suport més gran del seu marit. Va publicar una fotografia dels seus tres fills vestits amb l'equipament albiceleste. "Allà anem Qatar", va escriure l'argentina. La imatge va ser presa a la casa parisenca on viu la família en l'actualitat. Com es pot veure, Antonella, una enamorada del Nadal, ja ha posat l'arbre.

equipaments niños messi
equipaments niños messi

Antonella Roccuzzo deixa tot llest per viatjar a Qatar

La tendra publicació no va tardar més d'uns escassos minuts a tornar-se viral. Ja arrasa amb més de 2,5 milions de 'likes'. Un d'ells és de Daniella Semann, íntima amiga d'Antonella. "Som-hi babies", va compartir ella. Elena Galera també va aprofitar per saludar la seva amiga amb una emoticona de cors.

Antonella Roccuzzo ha volgut deixar la casa completament decorada per si a la seva tornada ja és moment de celebrar les festes. Cal tenir en compte que si l'Argentina arriba a la final, la família no tornaria a París fins al proper 8 de desembre, setmana en què sol muntar l'arbre a les cases. "Ja van armar l'arbret de Nadal per no fer-ho a la tornada. Són la millor família del món", va dir l'usuari nico.lopresti.

La influencer també va compartir amb tots els seus seguidors unes stories on es podia veure com preparava les maletes dels seus fills. La majoria de roba era esportiva, i gairebé totes les peces eren equipaments de l'albiceleste amb el número 10, el del seu pare.